Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανεβασμένες οι «μετοχές» του Κώστα Βλάση στο Μαξίμου – Βόλτα με τον Σαμαρά στο Ναύπλιο!

Ανεβασμένες οι «μετοχές» του Κώστα Βλάση στο Μαξίμου – Βόλτα με τον Σαμαρά στο Ναύπλιο!

 

Ο Αντώνης Σαμαράς από την Πέμπτη αργά το απόγευμα βρίσκεται στην αγαπημένη του Αργολίδα, για τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, πριν τον καυτό χειμώνα που έρχεται, όπως σημειώνουν τα Parapolitika.gr.

Στις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης πριν την επιστροφή στην Αθήνα, ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και φορώντας ένα απλό μπλουζάκι έκανε ουκ ολίγες εξορμήσεις στην όμορφη πόλη.  Χτες το απόγευμα ήπιε τον καφέ του στον παραλιακό δρόμο του Ναυπλίου, παρέα μεταξύ άλλων, με τον Γιάννη Μπόλα, στενό συνεργάτη του από τα παλιά, τον Δημήτρη Σαραβάκο , πρώην νομάρχη του νομού, αλλά και τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Ο Σαμαράς επέλεξε να βγει έξω και να κάνει βόλτες στο Ναύπλιο και να βλέπει φίλους.

Χτες το βράδυ η συνέχεια είχε άρωμα Αρκαδίας. Ήπιε ένα ποτό με παρέα από την Αρκαδία σε νεανικό στέκι, από όπου ξεχωρίσαμε δίπλα του το νεαρό πανεπιστημιακό ορθοπεδικό Κώστα Βλάση, παρ’ ολίγο βουλευτή στις τελευταίες εκλογές στην Αρκαδία και χρόνια πολιτικό του φίλο.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το τελευταίο διάστημα οι μετοχές του στο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες, καθώς είναι από τους λίγους πολιτευτές που εξαρχής έθεσε εαυτόν εκτός διεκδίκησης οποιαδήποτε θέσης στον κρατικό μηχανισμό και ασχολείται αποκλειστικά με την επιστήμη του. 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...