Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντηση Τζιούμη σε ανάρτηση του «Καληνύχτα Αρκαδία»

Απάντηση Τζιούμη σε ανάρτηση του «Καληνύχτα Αρκαδία»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα Πόλη» Κώστας Τζιούμης, απαντώντας σε αναφορά που έγινε στη στήλη «Καληνύχτα Αρκαδία», αναφέρει: «Σε χθεσινή ανάρτηση στο site σας στην στήλη καληνύχτα Αρκαδία εγγράφει ότι ασχολήθηκα μόνο με το θέμα της απορρύπανσης ενώ υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που απασχολούν την πόλη. 

Πρώτον πιστεύω ότι κι αυτό είναι σοβαρό θέμα επειδή αφορά την εμφάνιση της πόλης μας επομένως και την εικόνα της στους επισκέπτες της. 
Δεύτερον επειδή συνεργάτες του site σας παραβρέθηκαν στο δήμ. Συμβούλιο θα είδαν ότι έθεσα θέμα σχετικά με τον προγραμματισμό της διοίκησης για την διαχείριση των απορριμμάτων δεδομένου ότι η λύση της μεταφοράς τελειώνει σε ένα μήνα περίπου. 
Επιπλέον πήραμε σαφή θέση για την διαχείριση των πεζοδρόμων και των πλατειών καθώς και σε όλα τα θέματα του προχθεσινού συμβουλίου ,όπως άλλωστε κάνουμε σε όλα τα συμβούλια. 
Επειδή λοιπόν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε λόγω πλημμελούς ενημέρωση του συνεργάτη σας ,σας στέλνω αυτή την επιστολή προς αποκατάσταση της πραγματικότητας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...