Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πάνω από δύο μήνες θα καθυστερήσουν τα έργα στο δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» - Αν με είχαν ακούσει ο δρόμος θα ήταν έτοιμος εδώ και τρία χρόνια»! (vd)

«Πάνω από δύο μήνες θα καθυστερήσουν τα έργα στο δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» - Αν με είχαν ακούσει ο δρόμος θα ήταν έτοιμος εδώ και τρία χρόνια»! (vd)

Σημαντικά πράγματα είπε ο πρώην προϊστάμενος της ΔΕΚΕ και νυν υπάλληλος της αιρετής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιώργος Παπαηλίου, για τα έργα στο δρόμο «Τρίπολης – Άστρους», κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στα ΜΜΕ, από την Τρίπολη.

Αρχικά, μίλησε για την παλιά εργολαβία (τότε δεν υπήρχε αιρετή αλλά διορισμένη περιφέρεια Πελοποννήσου) για την οποία ήθελε να διευκρινίσει ορισμένα στοιχεία, αφού –όπως είπε- είχε κατηγορηθεί τότε ο ίδιος, επειδή δεν ολοκληρώθηκε το έργο.

Ουσιαστικά, ο Γ. Παπαηλίου είπε –εξηγώντας και τεχνικούς όρους- ότι αν είχε γίνει δεκτή η πρόταση του τότε να γίνει το έργο με άλλη μέθοδο και είχε εγκριθεί μία συμπληρωματική πίστωση, ο δρόμος θα ήταν έτοιμος εδώ και τρία χρόνια! Την ευθύνη για την απόρριψη της πρότασής του επέρριψε στη Διαχωριστική Αρχή και προσέθεσε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η παλιά εργολαβία, να μείνει πίσω το έργο και η αιρετή Περιφέρεια στη συνέχεια να προχωρήσει –ως όφειλε- σε νέα δημοπράτηση και νέα εργολαβία που «τρέχει» τώρα.

Για το πρόσφατο ατύχημα, είπε ότι αν και ο ίδιος δεν έχει πάει στο σημείο εκτιμά ότι «κάτι δεν πήγε καλά στην τοποθέτηση, κάτι δεν προσέχθηκε στο δοκάρι. Δεν έχω πάει να δω τι συνέβη. Ο καθαρά υπεύθυνος είναι ο ανάδοχος».  Ενώ, είπε ξεκάθαρα ότι σύμφωνα με τη δική του άποψη τα έργα στο δρόμο θα καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν πάνω από δύο μήνες…

(Αργότερα, θα αναρτήσουμε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του Γ. Παπαηλίου).

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...