Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρούσματα στην Επάνω Χρέπα - Έκλεισε μέχρι νεοτέρας η Μονή

Κρούσματα στην Επάνω Χρέπα - Έκλεισε μέχρι νεοτέρας η Μονή

Σε απόφασή του, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, αναφέρει: "Κατόπιν βεβαιώσεως τῶν ἁρμοδίων ὑγειονομικῶν Ἀρχῶν τῆς πόλεώς μας ὅτι ἐνεφανίσθησαν  κρούσματα τῆς νόσου COVID-19 εἰς τήν Ἱεράν Μονήν Ὑπεραγίας Θεοτόκου Ἐπάνω Χρέπας τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, ἐκρίθη παρά τοῦ Ε.Ο.Δ.Υ. καί ἡμῶν - εἰς τό πλαίσιο προστασίας τῆς δημόσιας ὑγείας καί περιορισμοῦ τῆς διασπορᾶς τῆς ἐπιδημίας - ἀναγκαία ἡ ὑγειονομική ἀπομόνωσις τῶν διαμενόντων ἐν αὐτῇ (Μοναχῶν, βοηθητικοῦ προσωπικοῦ) καθώς καί ἡ ἀπαγόρευσις εἰσόδου προσκυνητῶν ἀπό σήμερον 18-10-2021 μέχρι νεωτέρας ἡμῶν Ἀποφάσεως."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    53 σήμερα τα κρούσματα!!!!
    Πόσο θάνατο θέλετε ακόμα να συνέλθετε??
    Πρέπει οι συνετοί και υπεύθυνοι πολίτες να απαιτήσουν αταλάντευτα την εφαρμογή των υγειονομικών όρων και να μην ανέχονται τα γελοία υποκείμενα που προκλητικά δεν φορούν μάσκες σε κλειστούς χώρους και δεν εμβολιάζονται.
    Να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στην αστυνομία, στρατό, λιμενικό και πυροσβεστική και γενικά στο δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό σε μαζικούς χώρους εργασίας.
    Αν φοβάται αλοιφέμπορους και ναζισττικά πιθήκια ότι θα καρπωθούν πολιτικά, θάναι αργά όταν θα καταλάβει την τιμωρία από τους συνετούς γιατί ανέχεται ακραίους και δη στο στενό δημόσιο τομέα.
    Τώρα όσο αφορά τους αντίχριστους που παρακινούσαν ξετσίπωτα πρώτα και τώρα τον κόσμο να μην εμβολιαστεί κραδαίνοντας μάλιστα εικόνες και εξαπτέρυγα, σας υπενθυμίζω παρόμοιοι φανατικοί όλων των θρησκειών και δογμάτων διέπραξαν αίσχη και κακουργήματα κατά της επιστήμης στο όνομα του Θείου........
    Τον 21ο αιώνα μόνο χαβαλέ μπορείς να κάνεις μαζί τους, αλλά είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία που δεν πρέπει να αδιαφορήσεις σε τέτοιους σατανικούς θρησκόληπτους.

    Υ/Γ Οι νουνεχείς και συνετοί μην αδιαφορείτε, πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας και υπερασπιστείτε την από κάθε γελοίο και επικίνδυνο γιδοξούρι.-

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...