Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά την Κυριακή το κυνήγι του Λαγού – Μεγάλο γλέντι στη Βλαχέρνα (εικόνες – βίντεο)

Ξεκινά την Κυριακή το κυνήγι του Λαγού – Μεγάλο γλέντι στη Βλαχέρνα (εικόνες – βίντεο)

(Φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩΈτοιμοι είναι οι κυνηγοί, για να εξορμήσουν στο κυνήγι του λαγού. Με την αφορμή αυτή λοιπόν, την Παρασκευή στήθηκε γλέντι στην ταβέρνα «Καμάρες» στην Βλαχέρνα, με καλό φαγητό και ζωντανή ορχήστρα.

Από την ορχήστρα στο τραγούδι ήταν οι Κώστας Τσαρουχάς με την Μαρίνα Παναγιωτοπούλου, στο κλαρίνο ο Πάνος Τσιαγκούρης και οι υπόλοιποι στο αρμόνιο, ο Πάνος Κουτσολέλος και στην ντραμς ο Ζέκιος.

Στο φωτογραφικό υλικό του Kalimera-Arkadia.gr αλλά και στο βίντεο, θα δείτε μοναδικά εδέσματα με λαγό που ετοίμασε ο ιδιοκτήτης αλλά και μάγειρας στις ¨ΚΑΜΑΡΕΣ¨ Λάμπρος Τσαρουχάς, ο οποίος μίλησε και για την τουριστική κίνηση που αυξάνεται όσο διαρκεί το κυνήγι.

Να μην παραλείψουμε ότι στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης – Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου – Γιώργος Ρουμελιώτης, η Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπυριδούλα Δρακοπούλου – Πετροπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος και πάρα πολλοί συμπολίτες κυνηγοί και απλός κόσμος.

Ο φακός του Kalimera-Arkadia.gr κατέγραψε και το γλέντι που στήθηκε από τον κόσμο και τους κυνηγούς που βρέθηκαν στην Βλαχέρνα, με χορό και διασκέδαση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...