Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αποκαλύφθηκαν τα φασιστοειδή» λένε εργαζόμενοι της Αρκαδίας

«Αποκαλύφθηκαν τα φασιστοειδή» λένε εργαζόμενοι της Αρκαδίας

Το σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. Νομού Αρκαδίας «καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Αποκαλύφθηκε ότι στόχος τους είναι όποιος αντιστέκεται, όποιος σηκώνει κεφάλι!

Ο τρόπος που έδρασαν και τα εργαλεία της επίθεσης ήταν καθαρά μαφιόζικα, με αυτοκίνητα και μηχανάκια βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα, αποδεικνύουν το δολοφονικό χαρακτήρα της επίθεσης.

Η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ που ανάμεσα τους ήταν και στελέχη του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που η δράση τους αποτελεί καρφί στο μάτι της εργοδοσίας, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για τσιράκια της εργοδοσίας, ότι λειτουργούν για λογαριασμό των αφεντικών, ότι είναι φανατισμένοι απέναντι σε αγωνιστές του ταξικού κινήματος. Αποδεικνύουν από μονοί τους (και) με αυτήν τους την πράξη ότι το λαϊκό σύνθημα «Οι Χρυσαυγίτες χτυπάνε τους εργάτες και στους εφοπλιστές κάνουνε τις πλάτες» είναι πέρα για πέρα αντικειμενικό και επίκαιρο.

Ενημερώνουμε τους "παλικαράδες" πως δεν έκαναν κανένα μεγάλο κατόρθωμα. Οι αγωνιστές και ο λαός, το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατούνται. Δεν έχουμε τρομοκρατηθεί δεκαετίες ολόκληρες από πιο σκληρούς αντιπάλους από αυτούς, δε θα μας τρομοκρατήσουν ένα τσούρμο θρασύδειλων.

Καλούμε το λαό να αποκαλύπτει σε κάθε ευκαιρία τη δράση τους, να τους απομονώσει. Το κίνημα έχει τη δύναμη, ώστε αυτοί να μην μπορούν να σταθούν πουθενά, να μην τους χωρά ο τόπος, έξω από τις εργατικές λαϊκές γειτονιές, έξω από τα σχολεία και τις σχολές. Να συσπειρωθούν όλοι στα ταξικά σωματεία, στο ΠΑΜΕ. Μόνο έτσι θα αποκρούσει ο λαός την επίθεση που δέχεται από κυβέρνηση, εργοδοσία αλλά και το μακρύ τους χέρι τη χρυσή αυγή.

Το ΔΣ του Σωματείου»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...