Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Αδειάζουν οι παλιές αποθήκες Πολιτικής Προστασίας, στην οδό "Καλαμών"

Τρίπολη | Αδειάζουν οι παλιές αποθήκες Πολιτικής Προστασίας, στην οδό "Καλαμών"

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα μετακινηθούν τα υλικά που βρίσκονται στις παλαιές αποθήκες της Πολιτικής Προστασίας, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων που θα υπογραφούν.

Οπως δήλωσε, ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όποιο υλικό στις εν λόγω αποθήκες αξιολογηθεί ότι παραμένει χρήσιμο θα αξιοποιηθεί ενώ για όσα έχουν καταστραφεί θα υπογραφούν πρωτόκολλα καταστροφής.

Μετά την απομάκρυνση των πιο πάνω υλικών, όπως και ορισμένων ειδών από άλλες Διευθύνσεις, θα ακολουθήσει άμεσα η κατεδάφιση όλων των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον εν λόγω χώρο επί της οδού Καλαμών, στην Τρίπολη.

Στον συγκεκριμένο χώρο, συνέχισε ο περιφερειάρχης, θα ξεκινήσει η κατασκευή του Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας με χρηματοδότηση της πολιτείας.

Οπως είναι γνωστό, πλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει οργανώσει στις έδρες και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, αποθήκες πολιτικής προστασίας, με όλα τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα γινει κι αυτό έργο όπως το Διοικητήριο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρία χρόνια απασχολεί την ειδησεογραφία ο Νίκας με τα κατεστραμμένα είδη πολιτικής προστασίας ! Γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ; Νομίζει ότι έχει λιγότερη ευθύνη ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...