Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης για το ζήτημα με την επιστροφή χρημάτων από εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ: "Είναι νομικό ζήτημα. Αναζητούμε τρόπο να λυθεί το πρόβλημα"

Τζιούμης για το ζήτημα με την επιστροφή χρημάτων από εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ: "Είναι νομικό ζήτημα. Αναζητούμε τρόπο να λυθεί το πρόβλημα"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά μιλώντας για το θέμα της Δόριζας χαρακτήρισε λογική την ανησυχία των κατοίκων , που τους απασχολεί – όπως τόνισε – το θέμα της χωροθέτησης.

Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ΚΕΔΗΤ είχε απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες φορές. Υπήρχε σκάνδαλο και μια επιχείρηση που για πολλά χρόνια ουσιαστικά δεν λειτουργούσε, αφού δεν είχε προϋπολογισμό”, ενώ πρόσθεσε: “Είναι αστείο να μας λένε, πως καθυστερήσαμε. Ο κ.Σμυρνιώτης από την μια λέει αργήσατε να την κλείσετε και από την άλλη μπορούσε να λειτουργεί. Η επιχείρηση έπρεπε να κλείσει, ήταν η μόνη λύση”.

Παράλληλα δήλωσε: “Oι εργαζόμενοι σήμερα πληρώνονται κανονικά. Υπάρχουν οφειλόμενα και θα κληθούν τώρα να τα πάρουν”. Ακόμα τόνισε, πως ο Δήμος θα πληρώσει και τους εργαζόμενους και το χρέος, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στα οικονομικά του Δήμου και αυτό – όπως είπε – θα επιτευχθεί λόγω της συνετής διαχείρισης που γίνεται.

Για το θέμα των εργαζομένων, που τους ζητούνται πίσω χρήματα, υπογράμμισε: “Εμείς δεν θέλουμε να διεκδικήσουμε χρήματα από εργαζόμενους, που έχουν ταλαιπωρηθεί. Η υπηρεσία έκανε αυτό που έπρεπε. Είναι νομικό το θέμα όχι πολιτικό. Θα προσπαθήσουμε να βρεθεί τρόπος, για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Δεν υπήρχε δόλος από τους εργαζόμενους, ήταν ένα λάθος της υπηρεσίας”.

“Ο Δήμος λειτουργεί τις δομές σωστά, ήδη τα παιδιά έχουν αυξηθεί σημαντικά στους παιδικούς σταθμούς και από εδώ και πέρα θα αυξηθούν κι άλλο”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ τόνισε, πως πλέον υπάρχει μια “εργασιακή ηρεμία” για τους ανθρώπους που εργάζονται στις δομές (της πρώην ΚΕΔΗΤ). Ο Δήμαρχος μίλησε και για το ζήτημα των χρεων προς προμηθευτές της ΚΕΔΗΤ, ένα θέμα που εξετάζεται.

Ακούστε την συνέντευξη:

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    17.59 Εσύ τώρα δηλαδή είσαι υπάλληλος της ΚΕΔΗΤ; Και γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου αφού σε πνίγει το δίκιο βρε κοτούλα λειράτη; Ποιος περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν φτάνει η ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί εδώ 8 χρόνια ,δεν φτάνει που δεν έχουμε πάρει ένα ευρώ τους τελευταίους εννέα μήνες μας ζητάει ο δήμαρχος να επιστρέψουμε και από 15,000 ευρώ ο καθένας μας για δικό του λάθος , και λάθος που έγινε επί της διοίκησης Κοτσιάνη δηλ επί διοίκησης που συμμετείχε και ο σημερινός δήμαρχος ο Κύριος Τζιούμης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοροϊδεύεις και εμπαίζεις τους εργαζομένους εδώ και τρία χρόνια με μοναδικό σκοπό να τους πάρεις την ψήφο. Πόσους μήνες είναι απλήρωτοι και για πόσους μήνες θα είναι ακόμη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...