Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Οδυσσέα Γιαννόπουλου

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Οδυσσέα Γιαννόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αρκαδίας «εκφράζει τη βαθιά του λύπη και οδύνη για την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού μας συνεργάτη και φίλου ΟΔΥΣΣΕΑ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Εκφράζουμε στην οικογένεια του και στους πάντα αγαπημένους του φίλους τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Επίσης, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ  Αρκαδίας «εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού  συντρόφου, φίλου, αγωνιστή,  και ενεργού μέλους της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης, Οδυσσέα Γιαννόπουλου, που τόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από κοντά μας.  Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Οδυσσέας Γιαννόπουλος θα είναι για πάντα  στην καρδιά και τη μνήμη όλων μας.  Ήταν ένας αγνός και ενθουσιώδης αγωνιστής.  Από μικρή ηλικία συμμετείχε στους αγώνες της Αριστεράς σαν ενεργό μέλος της νεολαίας Λαμπράκη, συνελήφθη και εξορίστηκε από την χούντα των Συνταγματαρχών για πολλά χρόνια. Συνέχισε να πορεύεται  αταλάντευτα τον δρόμο του αγώνα, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της απαλλαγής της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε Οδυσσέα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...