Menu
RSS
Κυριακή, 26/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο κολλητός του Αντώνη Σαµαρά από τον Παλαιόπυργο είναι το... µάτι του Μαξίµου στη Συγγρού

Ο κολλητός του Αντώνη Σαµαρά από τον Παλαιόπυργο είναι το... µάτι του Μαξίµου στη Συγγρού

Μπορεί να είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες, για έναν άνθρωπο που εκτελεί ταυτόχρονα χρέη διευθυντή και γραµµατέα της Ν.∆. Ο λόγος για τον Φώτη Σιάνη, που µε εντολή Μαξίµου έχει το δικό του γραφείο στα κεντρικά του κόµµατος, και µάλιστα µε προσωπική γραµµατέα, απέναντι από εκείνο του original διευθυντή, Κώστα Τσιµάρα. Πρόκειται ουσιαστικά για τον «κλειδοκράτορα» της Συγγρού, καθώς χωρίς το δικό του «ΟΚ» δεν κουνιέται... φύλλο. 

Για όσους ξέρουν το παρασκήνιο, το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού ο 57χρονος είναι πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαµαρά εδώ και χρόνια. Ο Σιάνης, µάλιστα, είχε κοµβικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Σαµαρά στις εσωκοµµατικές εκλογές του 2009, από την πρώτη στιγµή, αναλαµβάνοντας την οργάνωση του προεκλογικού του αγώνα όχι µόνο στην Αρκαδία, από όπου κατάγεται, αλλά και στο κεντρικό επιτελείο της Συγγρού. 

Ο Σιάνης, µάλιστα, ήταν από εκείνους που ακολούθησαν τον πρωθυπουργό στο τελευταίο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, όπου διακρίνεται αριστερά, δίπλα από τον Σταύρο Παπασταύρου και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, κάτι που επιβεβαιώνει τους δεσµούς µε το Μέγαρο Μαξίµου. «Είναι από τους λίγους στη Συγγρού που µπορούν ανά πάσα στιγµή να σηκώσουν το τηλέφωνο και να µιλήσουν µε τον ίδιο τον Σαµαρά», λέει στο «Secret» άνθρωπος που ξέρει τη «γαλάζια» ανθρωπογεωγραφία, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως αποτελεί και το µάτι του πρωθυπουργού για ό,τι συµβαίνει στο κόµµα, αφού ως παραδοσιακός σαµαρικός ενηµερώνει για τα πάντα το Μέγαρο Μαξίµου.

parapolitika.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...