Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιο συνέδριο πτυχιούχων φυσικής αγωγής στην Τρίπολη!

Πανελλήνιο συνέδριο πτυχιούχων φυσικής αγωγής στην Τρίπολη!

Το 15ο πανελλήνιο συνέδριο πτυχιούχων φυσικής αγωγής θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από την πανελλήνια ένωση πτυχιούχων φυσικής αγωγής και αθλητισμού και του πανελλήνιου συνδέσμου γυμναστήριων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Δήμο Τρίπολης και την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.

Το συνέδριο θα γίνει σε όλες τις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου. Ειδικότερα, στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "ο αθλητισμός στην Κύπρο, μια ιστορία αιώνων" στις 10 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, καθώς και έκθεση φωτογραφίας με θέμα "αρχαιολογικά ευρήματα Κυπριακού αθλητισμού", από τις 10 έως τις 12 Δεκέμβρη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το πρώτο πελοποννησιακό συνέδριο "fitness meeting 2013".

Στις 15 Δεκέμβρη την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τις 10:30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει τελετή λήξης, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι. Όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...