Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γκάλοπ για την αιθαλομίχλη – «Υπερβολικός ο ντόρος» λένε κάτοικοι της Τρίπολης (vd)!

Γκάλοπ για την αιθαλομίχλη – «Υπερβολικός ο ντόρος» λένε κάτοικοι της Τρίπολης (vd)!

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες για την εμφάνιση της αιθαλομίχλης με τα αθηναϊκά ΜΜΕ φαίνεται να διογκώνουν το πρόβλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μέρες που το πρόβλημα είναι έντονο και στην πόλη μας ή ότι η αιθαλομίχλη δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγείας μας, όπως ήδη έχει επισημάνει και ο ειδικός

πνευμονολόγος Δημήτρης Γράσσος μέσα από το kalimera-arkadia.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Το kalimera-arkadia.gr πραγματοποίησε γκάλοπ ρωτώντας τον κόσμο αν έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα αιθαλομίχλης στην Τρίπολη.

Επισκέπτες και κάτοικοι απάντησαν ότι δεν έχουν διαπιστώσει ότι είναι τόσο έντονο το πρόβλημα, με εξαίρεση κάποιες μέρες που φυσικά αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.

"Νομίζω υπερβάλουν λιγάκι, ανήκω στις ευπαθής ομάδες, με πνευμονολογικά προβλήματα και δε με έχει ενοχλήσει κάτι" είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος.

Τόνισαν επίσης ότι στην Αρκαδία δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα γιατί έχουμε δίπλα το Μαίναλο και καίμε γνήσια ξύλα, σε αντίθεση με την Αθήνα που πολλοί καίνε ότι βρουν και το πρόβλημα είναι εντονότερο. Άλλωστε πολλοί έχουν επιλέξει να ζεσταθούν και με ηλεκτρικές σόμπες ή air condition.

Φυσικά ως μοναδική λύση οι κάτοικοι βλέπουν τη μείωση της τιμής του πετρελαίου, αλλιώς το φαινόμενο δεν πρόκειται ούτε καν να περιοριστεί!

Η πραγματικότητα είναι ότι πολλά τζάκια και σόμπες δουλεύουν στην πόλη, για να μπορέσει να ζεσταθεί ο κόσμος μιας που για πολλούς το πετρέλαιο παραμένει είδος… πολυτελείας (αν και είναι αλήθεια ότι σε σχέση με πέρυσι οι πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης έχουν αυξηθεί αρκετά).

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ορισμένες στιγμές η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, συγκεκριμένα στοιχεία όμως δεν υπάρχουν και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι η υπερβολή!

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...