Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλημέρα … 2014!!!!

Καλημέρα … 2014!!!!

(Η ανασκόπηση του «Καλημέρα Αρκαδία») Το 2013 … έφυγε με «ταχύτητα φωτός» … και άφησε τόσα πολλά συναισθήματα που μας προδιαθέτουν , για έναν καλό απολογισμό «ζωής» !!! «Κόντρα» στις συνήθειες που υπήρχαν ... με νέα … μέτωπα πολέμου .. Η Ελλάδα μας .. έγινε Ελλάδα τους ... και όλοι εμείς , εκεί … με βήματα σαν να είχαμε πέτρες στα πόδια μας ... προσπαθήσαμε , γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν θα επιτρέψουμε κανείς να μας την πάρει ...

 Χαίρομαι ιδιαίτερα για την δύναμη όλων σας ... όλων μας ... να σταθούμε και να   βγούμε νικητές από αυτόν τον χρόνο ... και να φτάσουμε στις πιο γλυκές γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ... για να καλοσωρίσουμε τον νέο αυτό χρόνο του 2014 βλέποντας το ποτήρι .. όχι μισοάδειο .. αλλά μισογεμάτο!!!

Να μπορέσουμε «όλοι μαζί» να γεμίσουμε με αισιοδοξία τις καρδιές μας , την ψυχή μας , την καθημερινοτητά μας , τα σπίτια μας , τις παρέες μας  και με πολύ αγάπη ... «Αληθινή αγάπη» , που να μπορούμε να την προσφέρουμε και να την λαμβάνουμε απλόχερα , χωρίς προσπάθειες για τα «αυτονόητα» ...

Να κοιτάξουμε «όλοι» γύρω μας και να ψάξουμε να την βρούμε ... αρκεί να θέλουμε ... γιατί η αγάπη , σε «αντίθεση» με την ύλη , είναι ο «μεγαλύτερος θησαυρός» και «δώρο ανεκτίμητης αξίας» για έναν άνθρωπο , που μπορεί να του δώσει τόσα πολλά όσα δεν μπορεί να φανταστεί ένας ανθρώπινος νους!!!

Και αν υπάρχει το «μίσος ή απέχθεια» στην ζωή μας  να πετάξουμε αυτα τα συναισθήματα ... σε εκείνους που μας τα έδωσαν και να κλείσουμε τις πόρτες!

«Η ζωή είναι ένα «μεγάλο δώρο» που πρέπει να το αγκαλιάσουμε και να το απολαύσουμε όλοι!!!!»

Το «Καλημέρα Αρκαδία» θέλει , να στείλει ένα μήνυμα σε κάποιους που πολλές φορές το «απαξίωσαν» και πίστεψαν ότι κάποια στιγμη θα «σβήσει» απο το χάρτη ... - και εδώ ακριβώς - θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς ένα «μεγάλο ευχαριστώ» , γιατί μέσα από τον πόλεμο αυτό ... εξελίχθηκε και έγινε πιο δυνατό ... πρώτα για τους αναγνώστες μας - και μετά για όλους εσάς ...

 

«Συνεχίζουμε δυναμικά με αληθινη ενημέρωση προς σεβασμό των αναγνωστών μας , γιατί η αλήθεια θέλουμε να βγαίνει πάντα στο φως ... γιατί σαν νέα γενιά θέλουμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα ... (όσο ρομαντικό ... και ας φαίνεται σε κάποιους!!!) ... και να σπάσουμε τους κανόνες κάποιων , που έφταξαν στα μέτρα τους και εις βάρος του μέσω Έλληνα πολίτη.»

«Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σας. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχετε και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα το ξοδεψετε. Προσέξτε μόνο μην αφήσετε άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για εσάς.»

Και επειδή η  ζωή είναι γεμάτη αποχαιρετισμούς και καλωσορίσματα ... σας εύχομαι λοιπόν το 2014  να έχουμε υγεία, να αγαπάμε, να ζούμε την κάθε μας στιγμή με τρέλα, να γελάμε, να ταξιδεύουμε, να δουλεύουμε, να μην απογοητευόμαστε και φυσικά να μη ξεχνάμε να ονειρευόμαστε! Τα όνειρα, οι επιλογές και οι αναμνήσεις μας… μένουν πάντα χαραγμένες!  Μη το ξεχνάτε.

Για την χρονιά λοιπόν που έρχεται δεν θα ευχηθώ τίποτα σαν κάποιος πολιτικός που προσπαθεί να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους του. Το μόνο που θα πω είναι πως θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής! Σε μένα, σε σένα, στους άλλους! Από εκεί ξεκινούν όλα... Καλή χρονιά!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...