Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι πρώτες ενδείξεις για τον καιρό τις ημέρες του Πάσχα στην Αρκαδία

Οι πρώτες ενδείξεις για τον καιρό τις ημέρες του Πάσχα στην Αρκαδία
Αν και βρισκόμαστε λίγο μακριά έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιες ενδείξεις για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα αλλά και για την Μεγάλη εβδομάδα στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με το weather-in-greece.gr «η Μεγάλη εβδομάδα φαίνεται να ξεκινάει με άστατο καιρό κυρίως την Μεγάλη Δευτέρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και νότια ενώ και στα βόρεια βορειοανατολικά θα έχουμε μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.
Σταδιακά από την Μεγάλη Τρίτη και έπειτα βελτιώνεται ο καιρός μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη-Μεγάλη Πέμπτη όπου δεν θα λείψουν και πάλι οι μπόρες στα δυτικά και βόρεια της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά καλός και ζεστός ο καιρός.
Την Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε κάποια αραιή συννεφιά που θα πυκνώνει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μικρή πιθανότητα να σημειωθούν βροχές.
Τέλος το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα τα στοιχεία δείχνουν καλό γενικά καιρό ,ήπιο και ζεστό με ηλιοφάνεια και νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...