Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βούλιαξε» από κόσμο το Πάσχα η παραθαλάσσια Αρκαδία - Αυξημένοι οι επισκέπτες στην Τρίπολη!

«Βούλιαξε» από κόσμο το Πάσχα η παραθαλάσσια Αρκαδία - Αυξημένοι οι επισκέπτες στην Τρίπολη!
Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκαν στην Αρκαδία οι κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα για την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με εκπροσώπους ξενοδοχειακών και τουριστικών φορέων.
Η περίοδος του Πάσχα για τον Έλληνα σημαίνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και προτιμά τα παραθαλάσσια μέρη.
Για το λόγο αυτό η παραθαλάσσια Αρκαδία παρουσίασε 100% πληρότητα, με τον Τυρό, το Λεωνίδιο και τα Πούλιθρα, να «βουλιάζουν» από τον κόσμο!
«Πρέπει να το δούμε, να αναδείξουμε και να στηρίξουμε ως Αρκάδες την προσπάθεια αυτή», τόνισε ο κ. Λάππας, (ιδιοκτήτης του arcadia hotel στην Τρίπολη).
Βέβαια η ξαφνική μεταβολή των καιρικών συνθηκών ώθησε αρκετούς αναποφάσιστους την τελευταία στιγμή να προτιμήσουν τουριστικά καταλύματα ορεινών προορισμών.
Αν και η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Τρίπολης και της ορεινής Αρκαδίας πριν τις γιορτές άγγιζε το ποσοστό του 50%, τελικά η κίνηση για την Τρίπολη ήταν καλύτερη του αναμενόμενου.
«Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο το τριήμερο» δηλώνει ο κ. Λάππας. Όσον αφορά στις τιμές, υπήρξαν πακέτα για όλα τα βαλάντια, ξεκινώντας από 150, έως 350 ευρώ, για το τριήμερο του Πάσχα, ανάλογα φυσικά με την επιλογή του καταλύματος.
Ο γειτονικός νομός, η Μεσσηνία, παρουσίασε ιδιαίτερα σημαντική αύξηση σε σχέση με άλλες χρονιές, αύξηση που εκτιμάται ότι θα διπλασιαστεί το καλοκαίρι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των επαγγελματιών του κλάδου.
Τα έργα οδοποιίας, το αεροδρόμιο και η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino έχουν εκτινάξει την Μεσσηνία στις πρώτες θέσεις προορισμού της Πελοποννήσου.
«Η Αρκαδία πρέπει να ποντάρει στον ορεινό της τουρισμό, στα τοπικά της προϊόντα και στα μοναστήρια της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...