Menu
RSS
Δευτέρα, 03/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λυκουρέντζος: «Υποδεχόμαστε τον Σαμαρά στην Τρίπολη – Οδεύουμε στην έξοδο από την κρίση» (vd)

Λυκουρέντζος: «Υποδεχόμαστε τον Σαμαρά στην Τρίπολη – Οδεύουμε στην έξοδο από την κρίση» (vd)
Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες, από την Τρίπολη.
Ειδικότερα, είπε ότι "ο Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να μιλήσει για την εκλογή των βουλευτών του ευρωπαϊκού συμβουλίου και τη σημασία την οποία έχουν οι εκλογές γιατί δυστυχώς, όπως είπε, τις έχουμε βάλει στην άκρη.
Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής και για τις θέσεις των κομμάτων, όπου το Σάββατο θα προβληθούν οι θέσεις της ΝΔ για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση".
Ο Α. Λυκουρέντζος τόνισε ότι "επιτύχαμε να σταθεροποιήσουμε την οικονομία και να οδεύουμε πλέον προς την έξοδο από την κρίση", ενώ πρόσθεσε ότι "στη μεγάλη δημοκρατική οικογένεια μας ενέταξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που παρά τις αντιδράσεις πέτυχε τη νίκη της εντάξεως και σήμερα η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα να την στηρίζουν οι εταίροι μας".
Τέλος, υπογράμμισε ότι έχει σημασία η ψήφιση των ευρωβουλευτών της νέας δημοκρατίας, η ψήφος στην ευρωεκλογές δεν είναι μια χαλαρή ψήφος και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "στις εκλογές της 25ης Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα"!
B.Π.

1 σχόλιο

  • απιστος αρκας
    απιστος αρκας Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι διαλεξατε το πνευματικο κεντρο της τριπολης ρε παιδια για να μιλησει ο σαμαρας; Δεν θαταν καλυτερα στο...ασανσερ της περιφερειας; Θαναι πιο ανετα απο καποιους αλλους που μαζευονται στους....στενους δρομους και στις πλατειες!
    Αλλωστε το λενε και οι δημοσκοπησεις καθως επισης και ο....κ.πρετεντερης οτι ειναι ο.....καταληλοτερος!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...