Menu
RSS
Δευτέρα, 03/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρατζαφέρης από την Τρίπολη: «Παίρνω δύναμη κάθε φορά που πατάω τα Άγια χώματα της Αρκαδίας» (vd)

Καρατζαφέρης από την Τρίπολη: «Παίρνω δύναμη κάθε φορά που πατάω τα Άγια χώματα της Αρκαδίας» (vd)
Την Αρκαδική Πρωτεύουσα επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ) Γιώργος Καρατζαφέρης με την ευκαιρία της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Ευρωεκλογές.
Στις 2 μετά το μεσημέρι τον υποδέχτηκαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στελέχη του κόμματος και φίλοι του (Σωτήρης Παπαγιάννης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Τάσος Κεχαγιάς κ.α.) και απλοί πολίτες.
Μετά από λίγη ώρα, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Τρίπολης, έδωσε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε.
Κατά την συνέντευξη του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι πάντα πρέπει να δύναμη όταν πατάει τα Άγια χώματα της Αρκαδίας και αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές, παρουσίασε ευρωβουλευτές τους οποίους, κατεβάζει ο Συνδυασμός του κόμματος του και μίλησε για το πρόγραμμα, τη δράση και τη μαχητικότητα που επέδειξε ο ίδιος, μέσα από τα έδρανα σε παλαιότερη Ευρωβουλή και άσκησε κριτική στα υπόλοιπα κόμματα τονίζοντας, ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα υπέρ της Χώρας μας αφού είναι εντολοδόχοι, των συμφερόντων εκείνων των Ευρωπαίων, που έχουν βλάψει την Ελλάδα. Ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός με τα τελευταία συμβάντα της Χρυσής Αυγής και την έκρυθμη κατάσταση, που επικρατεί στην Ουκρανία.  
Στις 3 περίπου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος, αφού αποχαιρέτησε τους οπαδούς του και τους φίλους του, αναχώρησε για την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα την Καλαμάτα, με έναν ενδιάμεσο σταθμό την Ποταμιά Φαλαισίας της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του και η γενέτειρα του.
 
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...