Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές μίλησαν για το «Ποτάμι» στην Τρίπολη (vd)

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές μίλησαν για το «Ποτάμι» στην Τρίπολη (vd)
Την Τρίπολη, επισκέφτηκαν 3 υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το «Ποτάμι», με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μάκης Παπούλιας, Αλέξανδρος Μαλλιάς και  Σπύρος Καχριμάνης,
είχαν την ευκαιρία να «συστηθούν» και να συναντηθούν με τους πολίτες της Τρίπολης, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση μαζί τους για τις Ευρωεκλογές 2014.

Ο Μάκης Παπούλιας, που κατάγεται από το Ψάρι Μεγαλόπολης, τόνισε πως εκατοντάδες άνθρωποι, ζητάνε να ενημερωθούν για την προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη και για το «Ποτάμι». Όπως τόνισε, έγινε πρόταση στον κύριο Θεοδωράκη να έρθει και ο ίδιος στην Τρίπολη, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του.

Αρκαδικές ρίζες έχει και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Αλέξανδρος Μαλλιάς, με παππού από τη Δημητσάνα και μητέρα από τη Στεμνίτσα, πρέσβης επί τιμή, τόνισε πως «ήμουν έτοιμος για το «Ποτάμι» πολύ πριν δημιουργηθεί», συμπληρώνοντας πως τη Μεγάλη Τετάρτη –μια μέρα που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν ενδείκνυται για πολιτικές συζητήσεις, συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη, και την αμέσως επόμενη μέρα, έκλεισε η υποψηφιότητα του.

Τέλος, ο Σπύρος Καχριμάνης, τόνισε στην παρουσίασή του το ενδιαφέρον του, όλα αυτά τα χρόνια για τον αγροτικό τομέα, όντας αγρότης, ενώ για το Σταύρο Θεοδωράκη τόνισε πως: «Μέσα στα πρώτα 7 λεπτά που συνάντησα τον άνθρωπο αυτόν, ήταν αυτό ακριβώς που έβλεπα και στην τηλεόραση, δηλαδή ο διάλογός μαζί του ήταν άμεσος και ουσιαστικός.» ενώ συμπλήρωσε πως μπήκε στο ψηφοδέλτιο επειδή το «Ποτάμι»όπως δήλωσε, τον έβγαλε από την πολική κατάθλιψη ετών…

Αφού οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, έκαναν μια μικρή παρουσίαση για τον εαυτό τους στους παρευρισκόμενους, ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας, έγινε αναφορά στις θέσεις που πρεσβεύει το «Ποτάμι».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η σκηνή που είχε στηθεί έξω από το Οlive green, που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, όπου άνθρωποι της παράταξης διένεμαν ενημερωτικό υλικό, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που εξασφάλισε το kalimera-arkadia.gr. 
 
Π.Α.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...