Menu
RSS
Τρίτη, 04/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για πανελλήνιες ετοιμάζονται οι μαθητές της Αρκαδίας – Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων!

Για πανελλήνιες ετοιμάζονται οι μαθητές της Αρκαδίας – Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων!
Σε λιγότερο από μια βδομάδα οι μαθητές της τρίτης λευκείου (και) στην Αρκαδία καλούνται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις, μετά από μια σχολική χρονιά με αλλάγες, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις στον εκπαιδευτικό κόσμο και ανησυχία στην κοινότητα των μαθητών.
Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 28 Μαϊου ξεκινούν οι εξετάσεις και μετά τις 15 Ιουνίου, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Όσον αφορά στη διαδικασία από το Υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι θα πρέπει οι μαθητές να είναι έγκαιρα παρόντες στο εξεταστικό τους κέντρο, από τις 8:00 πμ, να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα λύκειά τους και κατά την ώρα εξέτασης να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία.
Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου.



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...