Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Που θα βρέξει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία!

Που θα βρέξει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός αναμένεται να διατηρηθεί άστατος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, αναφέρει το meteo. Πιο αναλυτικά:

Στο Άστρος, ο καιρός θα είναι καθαρός και θα βρέξει μόνο το βράδυ του Σαββάτου. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Λεωνίδιο θα βρέξει το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα είναι καθαρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και ίσως βρέξει το απόγευμα του Σαββάτου, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Τρίπολη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος το Σάββατο και θα βρέξει μετά το απόγευμα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι λίγο βελτιωμένος. Η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Γορτυνία βροχές αναμένεται να πέσουν τόσο το Σάββατο μετά το μεσημέρι, όσο και την Κυριακή από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...