Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελίες για «πειρατικές μεταφορές» με .. βουλγάρικα φορτηγά στην Τρίπολη! (vd)

Καταγγελίες για «πειρατικές μεταφορές» με .. βουλγάρικα φορτηγά στην Τρίπολη! (vd)
Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αυτοκινητιστών μεταφοράς δημοσίας χρήσεως μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία»  ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παινέσης.
«Αυτοκαταστροφικό» χαρακτήρισε το νέο πολυνομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση και «δυσβάστακτη» την φορολογία.
Στην Αρκαδία αυτή την στιγμή υπάρχουν γύρω στα 170 φορτηγά δημοσίας χρήσης, με την δουλειά τους να έχει πέσει σε ποσοστό 70%.
Ένας από τους σημαντικούς λογούς που έχουν ρίξει έξω τον κλάδο, όπως είπε, είναι οι «πειρατικές» μεταφορές που γίνονται στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με τον κ. Παινέση, «αφαίμαξη» της μεταφοράς γίνεται αυτή την στιγμή επειδή ορισμένοι συνάδελφοι έβγαλαν βουλγάρικα αυτοκίνητα κάνοντας στην Ελλάδα εσωτερικές μεταφορές.
Τα «πειρατικά» αυτά ΙΧ φορτηγά οχήματα κάνουν μεταφορά υλικών όπως τριφύλλι και σιτάρι,  νύχτα - μέρα στην Τρίπολη, παράνομα, καταγγέλλει ανοιχτά στη συνέντευξή του.
«Κανένας υπουργός έως τώρα, ειδικά ο τελευταίος, δεν έχει ασχοληθεί με τους Έλληνες μεταφορείς» είπε χαρακτηριστικά.
Το πετρέλαιο, οι φόροι, η  μη δυνατότητα πληρωμής του ΤΣΑ είναι μερικά ακόμα από τα προβλήματα που οδηγούν τους οδηγούς στην απόγνωση,
Το κέρδος των οδηγών αυτή την στιγμή είναι πολύ μικρό, αλλά ακόμα κι αυτό το λιγοστό κέρδος, δεν μπορεί να έρθει στα χέρια τους, λόγω των «πειρατικών» αυτοκινήτων, συμπλήρωσε.
Τέλος, κάλεσε όλους τους συναδέλφους αυτοκινητιστές να αγωνιστούν, να είναι σε ετοιμότητα λέγοντας πως την επομένη φόρα αν χρειαστεί θα κλείσουν την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...