Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτός είναι ο λόγος που η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ δεν αξιολόγησε την υποψηφιότητα Βόσνου για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο!

Αυτός είναι ο λόγος που η
Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ δεν αξιολόγησε την υποψηφιότητα Βόσνου για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο!

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ, ο Δημήτρης Βόσνος προτάθηκε, από τρίτο πρόσωπο, για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, από εκείνη την ημέρα, μέχρι και χθες, που συνεδρίασε, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην Δήμαρχο Τεγέας και να πάρει μία ξεκάθαρη απάντηση, αν αποδέχεται αυτή την πρόταση κι αν επιθυμεί να συμμετέχει στη διαδικασία του κόμματος. Αυτό δεν κατέστη δυνατόν, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την πλευρά της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας.

>Με αυτά τα δεδομένα, η Νομαρχιακή Επιτροπή θεώρησε ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τον Δημήτρη Βόσνο, είναι περιφρονητικός και κατά συνέπεια αποφάσισε να μην αξιολογήσει την υποψηφιότητα του. Έστειλε το όνομά του, μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα, στα κεντρικά του κόμματος, ζητώντας όμως από την Επιτροπή ξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ να μην αξιολογήσει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, εξαιτίας της στάσης του Δημήτρη Βόσνου.

Αν τελικά είναι ή δεν είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας ο Δημήτρης Βόσνος, αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί, στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με βεβαιότητα ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...