Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Δημοτικές εκλογές Μεγαλόπολης – Οι σταυροί όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων!

Τέσσερις συνδυασμοί συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές Μεγαλόπολης. Στη δημοσιότητα δόθηκε η σταυροδοσία για όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανά συνδυασμό.
Διαβάστε παρακάτω…
Διαβάστε περισσότερα...

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Βόσνου για την πρωτιά στο συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»!

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του ένιωσε ο Δημήτρης Βόσνος ο οποίος ήρθε πρώτος σε ψήφος στην εκλογική περιφέρεια της Τρίπολης από το συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά».
Στο μήνυμά του αναφέρει:
Διαβάστε περισσότερα...

Όταν η Τρίπολη νίκησε τη Θεσσαλονίκη με έντεχνο και ραπ!

Ο Αστέριος, η Γιώτα, ο Κωνσταντίνος, ο Σωτήρης, η Αλεξάνδρα, ο Παναγιώτης, η Εύα και η Πηνελόπη είναι μαθητές της Β’ Λυκείου και θέλουν μόλις τελειώσουν το σχολείο να φύγουν από την πόλη τους για να σπουδάσουν κάπου αλλού.
Διαβάστε περισσότερα...

Διάσημη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ήρθε στην Τρίπολη και ετοιμάζεται για τουρνουά στο Άστρος! (vd)

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Κολεγίου ECKERD από την πόλη SAINT PETERSBOL ή SAINT PET (ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, όπως συνήθως αναφέρεται) της Florida, βρέθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη.
Η ομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα ύστερα από προτροπή των Αδελφών Φωτόπουλου, που δραστηριοποιούνται στα εστιατόρια ABC PIZZA σε ολόκληρη την Φλόριντα των ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς

Συνάντηση με τους πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.κ. Βενετσάνο Πονηράκο και Γιώργο Δαλιάνη είχε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αρκαδία ενόψει των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Τρίπολη γιόρτασε τη μνήμη των Πολιούχων της (vd)!

Την Τετάρτη και Πέμπτη, 21 και 22 Μαΐου 2014, η Τρίπολη με κάθε μεγαλοπρέπεια γιόρτασε τη μνήμη των πολιούχων της, αγίων νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου.
Σήμερα (Πέμπτη 22 Μαϊου) στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία και αγίων νεομαρτύρων Τριπόλεως, εψάλει ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και ακολούθησε λιτάνευση των τιμίων λειψάνων των νεομαρτύρων  και της εικόνας τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη Γορτυνία

Τη σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τους τέσσερις συνδυασμούς που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω…
Διαβάστε περισσότερα...

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Τρίπολης και πώς αποδεικνύουν αυτά το τραγικό εκλογικό σύστημα

Ι. Δεν πάει ούτε μήνας που είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με τη δυσαναλογία υποψηφίων και ψηφοφόρων που επιβάλλει το ισχύον, τραγικά απαράδεκτο, εκλογικό σύστημα των δημοτικών εκλογών και κυρίως αναφερόμουν στο απίστευτο αλισβερίσι που γίνεται στα χωριά μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής η συνέντευξη Παυλή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής την Παρασκευή 23 Μάη στις 09:00 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS