Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διάσημη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ήρθε στην Τρίπολη και ετοιμάζεται για τουρνουά στο Άστρος! (vd)

Διάσημη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ήρθε στην Τρίπολη και ετοιμάζεται για τουρνουά στο Άστρος! (vd)
Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Κολεγίου ECKERD από την πόλη SAINT PETERSBOL ή SAINT PET (ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, όπως συνήθως αναφέρεται) της Florida, βρέθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη.
Η ομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα ύστερα από προτροπή των Αδελφών Φωτόπουλου, που δραστηριοποιούνται στα εστιατόρια ABC PIZZA σε ολόκληρη την Φλόριντα των ΗΠΑ.
Το Κολλέγιο ECKERD έχει περίπου 10.000 σπουδαστές και διαθέτει πολλές σχολές που ειδικεύονται στις Περιβαλλοντολογικές επιστήμες, την Αρχιτεκτονική, Βιολογία, Νοσηλευτική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομικές σπουδές κ.α. Πολλές δραστηριότητες του Κολλεγίου αφορούν και στον Αθλητισμό. Προπονήτρια της ομάδας είναι η Daniel Fotopoulou, σύζυγος του επίσης προπονητή Γιώργου Φωτόπουλου, εγγονού του αειμνήστου μπάρμπα Γιώργη Φωτόπουλου και ευεργέτου του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, στην Αρκαδία.
Με την ευκαιρία της επισκέψεως της ομάδας στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο θα λάβει χώρα στο Άστρος και θα πάρουν μέρος οι γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες Ναυπλίου – Άργους και του Άρη Τρίπολης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 24 Μαΐου στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 25 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.
Η ομάδα αποτελείται από 20 και πλέον άτομα τα οποία φιλοξενούνται για 4 ημέρες στο Ξενοδοχείο "ΠΑΡΝΩΝ" στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.
Το απόγευμα της Πέμπτης όλη η αποστολή ύστερα από τουριστική περιήγηση σε διάφορα μέρη της Αρκαδίας κατέληξε στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.
Στο βίντεο μιλούν η Προπονήτρια της ομάδας, οι παίκτριες, ο Βασίλης Φωτόπουλος, ο Πέτρος Τομάρας ο οποίος φιλοξενεί και ξεναγεί την αποστολή, καθώς και ο Πρόεδρος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Τρίπολης, Γιάννης Τζιόρβας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του τουρνουά.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...