Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Βόσνου για την πρωτιά στο συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»!

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Βόσνου για την πρωτιά στο συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»!
Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του ένιωσε ο Δημήτρης Βόσνος ο οποίος ήρθε πρώτος σε ψήφος στην εκλογική περιφέρεια της Τρίπολης από το συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά».
Στο μήνυμά του αναφέρει:
«Αγαπητοί μου συμπατριώτες και φίλοι
Σήμερα που οριστικοποιήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου ,νιώθω έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε  στο πρόσωπό μου  , άλλα και στην παράταξη "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" , του Δημήτρη Παυλή.
Δώσαμε μαζί έναν ωραίο και έντιμο αγώνα.
 Έναν αγώνα αρχών, θέσεων και δημοκρατικής συμμετοχής.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη στο Δήμο Τρίπολης. 
Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε την προσπάθειά μας , για να δικαιώσουμε την ελπίδα   , με τη νίκη των πολιτών και της κοινωνίας.
Η τιμητική πρώτη θέση που μου δώσατε στο ψηφοδέλτιο  μας στην Τρίπολη , με γεμίζει όχι μόνο μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλες ευθύνες. Αυτή η θέση αποτελεί για μένα δικαίωση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια και με οπλίζει με δύναμη για το μέλλον.
Ως εκπαιδευτικός ,  εισπράττω την αγάπη και την εκτίμηση των μαθητών μου  , αλλά και ως αυτοδιοικητικός έχω βιώσει  σημαντικές στιγμές χαράς και αναγνώρισης , με μεγάλες επιτυχίες .
                Όμως,  η σημερινή μεγάλη  τιμή που μου κάνατε , με την ψήφο σας  , αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση , η όποια  θεωρώ ανήκει σε όλους εσάς  ,  και η προσωπική μου επιτυχία μετατρέπεται σε μια συλλογική επιβράβευση της κοινής μας διαδρομής.
Στέλνοντας  σε όλους εσάς, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" , δηλώνω ότι δεσμεύομαι να αγωνιστώ με πάθος και να φανώ  αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου χαρίσατε , με την επιλογή σας .
 Να είστε σίγουροι ,ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας ,  όπως ήμουν και μέχρι σήμερα.
Τρίπολη 21  Μαΐου 2014
Δημήτρης Ηλ. Βόσνος"

7 σχόλια

  • Γιωτα
    Γιωτα Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι για γελια ο ανθρωπος

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 02:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά άμα δεν ήταν ο ΒΟΣΝΟΣ και ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ

  • αγας
    αγας Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα την πληρωση για αλλη μια φορα ο παυλης.Εχασε την προηγουμενη απο την τεγεα ,θα την πληρωση και τωρα.Δεν γνωριζει ο παυλης οτι ο βοζνοςεχει φανατικους εχθρους που δεν προκειτε να τον ψηφησουν με τιποτα?Ας προσεχες Παυλη ποιους βαζεις στο ψηφοδελτιο μπορει να σου φερανε καποιους ψηφους την πρωτη κυριακη αλλα αυτοι θα σου κανουν την μεγαλητερη ζημια την δευτερη κυριακη

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 02:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δάσκαλε συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!! Με την νικη τη επομενη κυριακη

  • τεγεατης
    τεγεατης Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    οσο πολεματε το βοσνο αυτος κερδιζει ζωες....... εφταψυχος ειναι παρτετο χαμπάρι, τον χρονο σας χαλατε.. υπαρχουν πολλοι άνθρωποι και ισως πατριωτες του και παλαιοι δημοτικοι συμβουλοι με τον βοσνο δημαρχο που πίστευαν ότι κανοντας του πολεμο ιδιαίτερα στην τεγεα θα τον αφηνουν μακρια απο το δημοτικο συμβουλιο και τα κοινα....... αλλα η τριπολη τον επελεξε.........

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΣΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ............

  • Βενετια Χαραλαμποπούλου
    Βενετια Χαραλαμποπούλου Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα την ΤΥΧΗ να σας γνωρίζω ως καθηγητή φυσικής και ως διευθυντή σπουδών στο φροντιστήριο. Σε μεγάλο ποσοστό οφείλω σε εσάς το ότι πέρασα στην σχολή που επιθυμούσα.... Τώρα αισθάνομαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ που ένας απο ΄τους καλυτερους καθηγητές μου κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση στον συνδυασμό που ήταν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος... Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι η ΑΓΑΠΗ που σας διακρίνει για τον τόπο μας και τους πολίτες, η ΕΜΠΕΙΡΙΑ που έχετε για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των πολιτών στο προσωπό σας θα λειτουργήσουν ως υπόβαθρο για το καλό του τόπου μας.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...