Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Η καλύτερη εκδίκηση, ο ... τζέντελεμαν του δήμου και της αντατροπής το ... κάγκελο!

- Μεγάλη η ανατροπή που έγινε στο Δήμο Τρίπολης. Ο Παυλής κατάφερε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο. Έγινε Δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή κλείνοντας τη μεγάλη ψαλίδα της διαφοράς που είχε από τον πρώτο γύρο ο Σμυρνιώτης. Τελικά γίνονται και ...θαύματα!

Διαβάστε περισσότερα...

Η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα σε Οδυσσέα και Γκλέτσο στον «αέρα» του Ant1 (vd)!

Αιχμηρά σχόλια αντάλλαξαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Διαβάστε περισσότερα...

Λύτρας: «Καθαρή η νίκη του Γιαννόπουλου στη Γορτυνία. Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική»

Μία μέρα μετά τη νίκη του Γιάννη Γιαννόπουλου στη Γορτυνία, ο Μίλτος Λύτρας στέλνει το μήνυμά του για κριτική αντιπολίτευση και έλεγχο στα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής, την επόμενη 5ετία.
Ειδικότερα, γράφει:
Διαβάστε περισσότερα...

Διήμερη εκπαίδευση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη

Το Σάββατο 17 Μαιου και τη Κυριακή 18 Μαιου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευση 52 συνολικα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι έξω από τις Ρίζες – Κρίσιμες ώρες για νεαρό τραυματία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 14,6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρίπολης - Άστρους (λίγο έξω από το χωριό Ρίζες της Τεγέας), στις 16:00.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Δήμος Τρίπολης άλλαξε σελίδα» λέει ο Παναγιώτης Σκορπίδας

«Σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη που μου δώσατε με την ψήφο σας ως υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με τον συνδυασμό Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μόρια με τον Δημήτρη Παυλη» αναφέρει ο τελειόφοιτος ΑΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής Παναγιώτης Σκορπίδας και προσθέτει:
Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι με δημοτικά τραγούδια και χορούς για τη νίκη του Γιαννόπουλου στη Γορτυνία (vd)

Η επικράτηση του Γιάννη Γιαννόπουλου στις δημοτικές εκλογές και η επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου για άλλα 5 χρόνια προκάλεσε χαρά σε πολλούς ψηφοφόρους του συνδυασμού «Παγγορτυναική Συμμαχία» οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής έστησαν γλέντι στη Δημητσάνα (και σε άλλα μέρη) και χόρεψαν με δημοτική μουσική!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS