Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η καλύτερη εκδίκηση, ο ... τζέντελεμαν του δήμου και της αντατροπής το ... κάγκελο!

Η καλύτερη εκδίκηση, ο ... τζέντελεμαν του δήμου και της αντατροπής το ... κάγκελο!

- Μεγάλη η ανατροπή που έγινε στο Δήμο Τρίπολης. Ο Παυλής κατάφερε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο. Έγινε Δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή κλείνοντας τη μεγάλη ψαλίδα της διαφοράς που είχε από τον πρώτο γύρο ο Σμυρνιώτης. Τελικά γίνονται και ...θαύματα!

- Η δεύτερη μεγάλη ανατροπή έγινε στο Δήμο Μεγαλόπολης. Ο Μπούρας έχασε με τον ίδιο τρόπο που είχε κερδίσει την τελευταία φορά. Αν και ήρθε πρώτος στον πρώτο γύρο, έχασε από τον Παπαδόπουλο τη δεύτερη Κυριακή με λίγους ψήφους διαφορά. Η ιστορία επαναλήφθηκε!

- Ανατροπή είχαμε και στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Εκεί ο νεαρός Μπάμπης Λυσίκατος κέρδισε τον έμπειρο Γιάννη Μαρνέρη κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη των φετινών εκλογών. Στο Λεωνίδιο και στον Τυρό έγινε της ...ανατροπής το κάγκελο!

- Χαλαρά κέρδισε στη Γορτυνία ο Γιάννης Γιαννόπουλος. Παρά τη λάσπη που του πέταξαν προεκλογικά οι αντίπαλοί του στάθηκε όρθιος και επανεκλέχθηκε Δήμαρχος. Τελικά η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία! Έτσι δεν είναι Γιάννη;

- Την περασμένη Κυριακή ο μόνος που δεν είχε άγχος για το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ο Τάκης Μαντάς από τη Βόρεια Κυνουρία. Έπινε ουζάκι στο Άστρος και περίμενε ήρεμος το αποτέλεσμα της κάλπης. Ήταν ο μόνος Δήμαρχος της Αρκαδίας που είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.

- Η πλευρά πάντως του Σμυρνιώτη επιμένει ότι υπάρχει ακόμα θέμα με το αποτέλεσμα στο Δήμο Τρίπολης. Μυρίζομαι ενστάσεις και εκλογοδικεία. Λέτε να έχουμε συνέχεια στο θρίλερ της Κυριακής;

- Στον Παυλή πάντως δεν ανησυχούν...

- Ήρεμος και ενωτικός εμφανίστηκε ο Τατούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τελικό αποτέλεσμα. Νίκησε άνετα στις εκλογές αλλά ως έμπειρος πολιτικός φάνηκε ότι έλαβε σοβαρά υπ΄ όψιν του τα μηνύματα του κόσμου. Γάτα ο Πέτρος.

- Ο Παυλής κάλεσε το Σμυρνιώτη να είναι "τζέντλεμαν" μέχρι να του παραδώσει το Δήμο Τρίπολης το Σεπτέμβριο. Τι να εννοούσε άραγε ο νέος Δήμαρχος; 

- Για δύο Δημάρχους μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος προεκλογικά - και είπε ότι τους στηρίζει - αλλά τελικά ο ένας του βγήκε. Ο Λυσίκατος από τη Νότια Κυνουρία βγήκε Δήμαρχος από το πουθενά και έχασε ο Σμυρνιώτης  στην Τρίπολη! Έχασε το φαβορί και του βγήκε το ...αουτσάιντερ του Αντρίκου! 

- Τρίτη δύναμη βγήκε η Ελιά στην Αρκαδία με 10% αφήνοντας πίσω της την Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι. Λέτε να ριζώσει; Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...