Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα σε Οδυσσέα και Γκλέτσο στον «αέρα» του Ant1 (vd)!

Η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα σε Οδυσσέα και Γκλέτσο στον «αέρα» του Ant1 (vd)!
Αιχμηρά σχόλια αντάλλαξαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επισήμανε: «Χθες, έγιναν οι εκλογές. Αφήστε να πούμε την άποψή μας. Τι καταλάβαμε και, αν δεν το καταλάβαμε σωστά, θα το δει ο κόσμος».
Από την πλευρά του, ο κ. Γκλέτσος διερωτήθηκε: «Δεν το έχετε καταλάβει εδώ και 40 χρόνια, θα το καταλάβετε από χθες μέχρι σήμερα;».
Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος.
«Σας εύχομαι να μπορέσετε να βγείτε και να μην γίνει το κόμμα σας τελεία και παύλα. Να ξέρετε ότι τα κόμματα δεν είναι θίασοι», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Γκλέτσο, υπογράμμισε με έντονο ύφος: «Νομίζετε ότι είστε ο νέος σωτήρας της χώρας που θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα, επειδή βγήκατε δήμαρχος στη Στυλίδα;».
Ο κ. Γκλέτσος απάντησε: «Έχετε φαντασιοπληξίες μαζί μου. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με το δικό σας κόμμα, που συρρικνώνεται με γεωμετρική πρόοδο και το τι θα κάνει το δικό μου κόμμα».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...