Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Τα όνειρα για ανδτιδήμαρχίες, ο Μανωλιός που … δεν άλλαξε και τα δωρεάν μαθήματα επανεκλογής!

- Στις 143 ψήφους επικυρώθηκε η διαφορά μεταξύ Παυλή και Σμυρνιώτη και σιγά - σιγά το αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό και από τις δύο πλευρές. Παρ΄όλα αυτά κάποιες ενστάσεις αναμένεται ότι θα γίνουν από την πλευρά του Σμυρνιώτη για να διευκρινιστούν κάποια άκυρα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν σε αρκετά εκλογικά τμήματα. Καλημέρα Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια από τη Γιαννούλη στο νέο Δήμαρχο Τρίπολης!

Ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνίας Γιαννούλη αναφέρει: «Εκ μέρους της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία»  θέλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον νεοκλεγέντα δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πυρ και μανία με τον ΟΤΕ! Χωρίς τηλέφωνο έχουν μείνει σπίτια στη Νεστάνη από το Μάρτιο! (vd)

Ρεπορτάζ στη Νεστάνη έκανε το kalimera-arkadia.gr, μαζί με την Αρκαδική Τηλεόραση, με αφορμή προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή με τις τηλεφωνικές γραμμές του ΟΤΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι «20» δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τον Γιαννόπουλο στη Γορτυνία!

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία», οι 20 δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με την παράταξη «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» του Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου, είναι οι παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Προς τo τέλος του καλοκαιριού θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων μέσω ΕΣΠΑ.Για φέτος υπολογίζεται ότι θα γίνουν 1.200 προσλήψεις που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής. Πρόκειται για προσωπικό που θα υπογράφει από οκτάμηνες συμβάσεις έως και ετήσιες.
Διαβάστε περισσότερα...

Θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μπούρας στη Μεγαλόπολη; Θα ζητήσει έλεγχο στα ψηφοδέλτια;

Βρισκόμαστε στην δεύτερη ημέρα από την λήξη του Β΄γύρου των Δημοτικών εκλογών στην Μεγαλόπολη και σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών η τελική διαφορά μεταξύ του Διονύση Παπαδόπουλου και του Παναγιώτη Μπούρα είναι 15 ψήφοι.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τεγεάτης kick-boxer και η αγωνιστική πρόκληση του Βελιγραδίου!

Μπορεί στο σύντομο παρελθόν να είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια τοkickboxingτον κέρδισε με αποτέλεσμα ύστερα από μόλις τρία χρόνια ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα να έχει ήδη πραγματοποιεί τις πρώτες τους σημαντικές στιγμές στο χώρο. Ο Ερμής Βελής είναι 23 ετών, ζει στην Τεγέα και ήδη οδεύει προς τον τέταρτο χρόνο ως αθλητής του kick boxing και αν κρίνει κανείς από τους πρώτους τίτλους που ήδη έχει κατακτήσει φαίνεται ότι οι προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον είναι μεγάλες.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Οδυσσέας για τα σενάρια που τον εμπλέκουν σε σενάρια ανασχηματισμού!

Συνέντευξή στο ΑΠΕ- ΜΠΕ έδωσε ο βουλευτής Αρκαδίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε: «Ακούγεται το τελευταίο διάστημα ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε κυβερνητικό ανασχηματισμό. Μάλιστα στα ρεπορτάζ αναφέρεται και το δικό σας όνομα...»
Για να απαντήσει:
Διαβάστε περισσότερα...

Που θα αναρτώνται τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, εκτός από την ιστοσελίδα του Υπουργείου θα αναρτώνται στους δικτυακούς τόπους της ΝΕΡΙΤ, του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS