Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα όνειρα για ανδτιδήμαρχίες, ο Μανωλιός που … δεν άλλαξε και τα δωρεάν μαθήματα επανεκλογής!

Τα όνειρα για ανδτιδήμαρχίες, ο Μανωλιός που … δεν άλλαξε και τα δωρεάν μαθήματα επανεκλογής!

- Στις 143 ψήφους επικυρώθηκε η διαφορά μεταξύ Παυλή και Σμυρνιώτη και σιγά - σιγά το αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό και από τις δύο πλευρές. Παρ΄όλα αυτά κάποιες ενστάσεις αναμένεται ότι θα γίνουν από την πλευρά του Σμυρνιώτη για να διευκρινιστούν κάποια άκυρα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν σε αρκετά εκλογικά τμήματα. Καλημέρα Αρκαδία!

- Τελικά κανένας δεν έμαθε τι έγινε το βράδυ των εκλογών στο 322ο εκλογικό τμήμα της Ακαδημίας. H μεγάλη φασαρία έγινε έξω από το σχολείο με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε και από τα δύο στρατόπεδα ενώ μέσα ήταν όλα ήρεμα και η διαδικασία κύλησε κανονικά. Τελικά πολύ κακό έγινε για το τίποτα.

- Μπούρας και Παπαδόπουλος ξαναμέτρησαν χθες τα ψηφοδέλτια της Μεγαλόπολης αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Στη Μεγαλόπολη δημιουργείται παράδοση με την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο δεύτερο γύρο. Καλύτερα να χάνεις την πρώτη και να κερδίζεις τη δεύτερη Κυριακή διότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει ...τελευταίος!

- Από τώρα σκέφτονται οι νικητές των εκλογών την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι των πλειοψηφιών κάνουν όνειρα για αντιδημαρχίες και αξιώματα. Μήπως όμως λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους που στην περίπτωση αυτή είναι οι Δήμαρχοι; Εκεί να δείτε ανατροπές!

- Στο μόνο Δήμο της Αρκαδίας που δεν είχαμε καμία αλλαγή ή ανατροπή ήταν στο Δήμο Γορτυνίας. Ο Γιαννόπουλος που στην αρχή της προεκλογικής κούρσας ήταν ο αδύνατος κρίκος έβαλε γυαλιά στους σίγουρους διεκδικητές των δημαρχιακών θώκων και παρέδωσε μαθήματα επανεκλογής... εξ΄αποστάσεως στους συναδέλφους του! Και μάλιστα δωρεάν.

- Θα μου πείτε ότι αλλαγή - ανατροπή δεν είχαμε και στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αφού ο νέος Δήμαρχος  Τάκης Μαντάς πήρε σκυτάλη από το Μανώλη Σκαντζό που ήταν στην ίδια παράταξη. Και εκεί όμως είχαμε αλλαγή προσώπου στη θέση του Δημάρχου. Άλλαξε ο Μανωλιός! … δεν άλλαξε;

- Ο νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μπάμπης Λυσίκατος μάθαμε ότι γυρίζει από χωριό σε χωριό για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ψήφισε και τον εξέλεξε Δήμαρχο. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνεσαι Δήμαρχος στα 39 σου χρόνια και να εκλέγεσαι με την πρώτη φορά! Αυτό κάτι σημαίνει.

- Τηλεοπτική μάχη με το Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος που από Δήμαρχος Στυλίδας λέει ότι θα φτιάξει κόμμα που θα λέγεται «τελεία»! Η μάχη έγινε προχθές στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 με τον Οδυσσέα να κλέβει τις εντυπώσεις και να λέει στο Γκλέτσο για το νέο κόμμα: "πρόσεχε Απόστολε μήπως το κόμμα σου δεν είναι μόνο τελεία αλλά είναι και παύλα"!

- Στο Τι Βι Σούπερ και στον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Ο Δημήτρης Παυλής θα είναι καλεσμένος στη ζωντανή εκπομπή του Σούπερ "πρόσωπο με πρόσωπο" που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη ( 29/5/14 ) στις 10 το βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

- Γιατί ο υψηλού επιπέδου πολιτικός πολιτισμός που είχαμε στην Αρκαδία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δε συνεχίστηκε και μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων; Πόσοι άραγε από τους ηττημένους αυτών των εκλογών έδωσαν συγχαρητήρια στους νικητές; Δυστυχώς αυτοί ήταν ελάχιστοι! Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...