Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Παράσταση νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Τζιούμη‏ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο", επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.
Διαβάστε περισσότερα...

Για τη σημασία της διαφήμιση εν μέσω κρίσης θα μιλήσει η Πένυ Δεληγιάννη στο «Αρκαδικό Πανόραμα»

Η Σύμβουλος Επικοινωνίας και υπεύθυνη για τη στήλη «Επικοινώνησέ το» στο kalimera-arkadia.gr, Πένυ Δεληγιάννη θα μιλήσει την Τετάρτη (7/5/2014), στις 5.15 το απόγευμα, στο «Αρκαδικό Πανόραμα», για τη διαφήμιση εν μέσω κρίσης, τη χρησιμότητα της διαφήμισης, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και τους τρόπους επίθεσης στην κρίση.
Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από την ζωή και την ιερατική πορεία του Μητροπολίτη Αλεξάνδρου!

Το βίντεο αναφέρεται στις σημαντικότερες στιγμές από την ζωή και την ιερατική πορεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου Παπαδοπούλου καθώς και στο έργο που αυτός έχει επιτελέσει στις μητροπόλεις Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου (5-51984 έως 25-1-1995) και στη μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας την οποία διαποιμαίνει από τις 25-1-1995 μέχρι σήμερα.
Το βίντεο είναι του Γιώργου Ζαχαρόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη για κάθε νέα επιχείρηση και μηδενικά τέλη για ανέργους προτείνει ο Τσιαμούλος

Χθες στις 5/5/2014 και ημέρα Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης. Με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό για την Τρίτη ηλικία ο Νόκος Τσιαμούλος αφιέρωσε αρκετή ώρα για να ακούσει και συνομιλήσει για τα προβλήματα, τις αγωνίες αλλά και την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που συμμετέχουν στο θεσμό των ΚΑΠΗ.
Διαβάστε περισσότερα...

Το ψηφοδέλτιο της νίκης παρουσίασε ο Γιάννης Σμυρνιώτης στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο (εικόνες)

 Το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του «Νέα Τρίπολη» παρουσίασε ο Γιάννης Σμυρνιώτης στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, το απόγευμα της Τρίτης.
Παρουσιάστηκε ένας προς ένας και μία προς μία όλοι οι υποψήφιοι τόσο για το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και για τη Δημοτική Κοινότητα, καθώς και για τα Τοπικά Συμβούλια.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για το έργο του ως Δήμαρχος και εξέφρασε τη σιγουριά ότι αυτό το ψηφοδέλτιο θα φέρει τη νίκη το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Φλώρος: «Εξαιρετική προσπάθεια το Αρκαδικό Πανόραμα»

Το Αρκαδικό Πανόραμα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας επισκέφτηκε ο παγκοσμίου φήμης ομογενής καλλιτέχνης Αρκάς Τριπολίτης Νίκος Φλώρος.
Συνομίλησε με αρκετούς επιχειρηματίες της περιοχής (όπως και με τον κ. Τρουπή Ιωάννη, γνωστό οινοποιό της Αρκαδίας που τους δένει παλιά φιλική γνωριμία και τον επιχειρηματία κ. Σταύρο Παπαγεωργίου) και ξεναγήθηκε σε όλη την έκθεση.
Διαβάστε περισσότερα...

Η παρουσίαση του βιβλίου: «Χαϊδεύοντας τις λαβωματιές» του Πάικου Αναστόπουλου

Εντυπωσιακή παρά τα απρόβλεπτα εμπόδια, χθες η προσέλευση στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάικου Αναστόπουλου, στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Βουλής.
Οργανωταί, η Ένωση Απανταχού Βυζικωτών, η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων και η Εταιρεία μας. Τίτλος του βιβλίου«Χαϊδεύοντας τις Λαβωματιές»και ομιληταί οι Θεόδωρος Ζευκιλής δικηγόρος και ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος Πανεπιστημιακός συγγραφέας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα νοθευμένα ελαιόλαδα που αποσύρθηκαν από την αγορά!

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Β' Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων, τα οποία πωλούνται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ενώ από την εξέτασή τους προέκυψε ότι είναι ΗΛΙΕΛΑΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΑ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα παρακάτω προϊόντα :
Διαβάστε περισσότερα...

Γιαννούλη: Μάλλον ο κ. Σμυρνιώτης ζει σε άλλη πόλη που διαθέτει λειτουργικές υποδομές για τα ΑμεΑ και όχι στην Τρίπολη

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή στην πόλη της Τρίπολης για τα ΑμεΑ και στην οποία συμμετείχε ως συνδιοργανωτής ο δήμος Τρίπολης ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε πως η δημοτική αρχή προχώρησε σε παρεμβάσεις που έλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS