Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη για κάθε νέα επιχείρηση και μηδενικά τέλη για ανέργους προτείνει ο Τσιαμούλος

Έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη για κάθε νέα επιχείρηση και μηδενικά τέλη για ανέργους προτείνει ο Τσιαμούλος
Χθες στις 5/5/2014 και ημέρα Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης. Με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό για την Τρίτη ηλικία ο Νόκος Τσιαμούλος αφιέρωσε αρκετή ώρα για να ακούσει και συνομιλήσει για τα προβλήματα, τις αγωνίες αλλά και την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που συμμετέχουν στο θεσμό των ΚΑΠΗ.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης επισκέφθηκε τα περιφερειακά καταστήματα του δήμου, στα οποία σε καθημερινή βάση οι βιοπαλαιστές συμπολίτες δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και της εργασίας.
Το μεσημέρι ο Νίκος Τσιαμούλος με πολυπληθή ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο επιμελητήριο Αρκαδίας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του επιμελητηρίου. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσαν και ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ του επιμελητηρίου και του δήμου Τρίπολης. Ο Νίκος Τσιαμούλος επεξήγησε στο πρόεδρο βασικά σημεία του προγράμματός του δηλώνοντας ότι είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο χωρίς αοριστίες και βερμπαλισμούς. Σε απάντηση των προτάσεων του Νίκου Τσιαμούλου ο πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για συγκεκριμένο πλαίσιο ενίσχυσης των ντόπιων επιχειρήσεων σχετικά με:
·         Τη διαφήμιση του ντόπιου επιχειρηματία για να μπορέσει να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα.
·         Έκπτωση δημοτικών τελών 50% για κάθε νέα επιχείρηση (καθόλου δημοτικά τέλη για τους ανέργους.)
·         Δημιουργία νεανικής θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας όπου οι πρωτοποριακές ιδέες θα μπορούν να βρίσκουν εφαρμογή.
Στο επίπεδο των υποδομών πρότεινε τη μονοδρόμηση της 25ης Μαρτίου, την ολοκλήρωση του δικτύου με οπτικές ίνες και την ανάπλαση των αλσυλλίων και των παιδικών χαρών. Τέλος, ο κ. Μπουντρούκας μίλησε για την στήριξη και την ανάδειξη του τουρισμού στο δήμο Τρίπολης με σειρά πολιτιστικών δράσεων. Ο Νίκος Τσιαμούλος συνέχισε τις προτάσεις του προέδρου του επιμελητηρίου με την προγραμματική του δέσμευση για τη δημιουργία brandnameτων τοπικών προϊόντων αλλά και χορήγησης δωρεάν internetσ’ όλη τη πόλη. Η συζήτηση στέφθηκε με επιτυχία με τοποθετήσεις των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που πρότειναν εξίσου δράσεις για συνεδριακό τουρισμό, για μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου και δημιουργία πολιτιστικών γεγονότων.
Το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τα χωριά Αγ. Βασίλειο, Πέλαγος, Περθώρι, Λιθοβούνια, Στενό, Αγιωργίτικα, Παρθένι, μιλώντας με τοπικούς φορείς και κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων επεξηγώντας την προσπάθεια που θα καταβάλει ώστε τα χωριά του δήμου Τρίπολης να αναγεννηθούν και να βγουν απ’ τη αφάνεια.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...