Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννούλη: Μάλλον ο κ. Σμυρνιώτης ζει σε άλλη πόλη που διαθέτει λειτουργικές υποδομές για τα ΑμεΑ και όχι στην Τρίπολη

Γιαννούλη: Μάλλον ο κ. Σμυρνιώτης ζει σε άλλη πόλη που διαθέτει λειτουργικές υποδομές για τα ΑμεΑ και όχι στην Τρίπολη
Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή στην πόλη της Τρίπολης για τα ΑμεΑ και στην οποία συμμετείχε ως συνδιοργανωτής ο δήμος Τρίπολης ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε πως η δημοτική αρχή προχώρησε σε παρεμβάσεις που έλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία.
Και αναρωτιόμαστε. Άραγε σε ποια πόλη ζει ο κ. Σμυρνιώτης; Γιατί στην Τρίπολη μάλλον δεν ζει. Τι θεωρεί παρεμβάσεις ο δήμαρχος; Τους οδηγούς τυφλών στους πεζόδρομους που έχουν καταπατηθεί και δεν είναι λειτουργικοί για άτομα που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν ή την μη δυνατότητα εισόδου ατόμων με κινητικά προβλήματα σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης; Πότε έκανε μία παρέμβαση για αυτό το θέμα ο δήμαρχος;;;;
Πότε διοργάνωσε μία ενημερωτική εκδήλωση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, πέραν της τελευταίας που εντάσσεται όπως πολύ καλά μπορεί να καταλάβει, στην προεκλογική περίοδο. Πότε ενημέρωσε για την ανάγκη μη κατάληψης των θέσεων στάθμευσης που είναι για ΑμεΑ από άλλα οχήματα;;;
Κύριε δήμαρχε κοινωνική πολιτική και ευαισθησία δεν μπορεί να υπάρχει λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές αλλά όλο το χρόνο.. Δεν μπορεί να λέτε ότι κάνατε πράγματα για τα άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα και να μην διασφαλίζετε κιόλας την λειτουργικότητα των υποδομών που λέτε πως υλοποιήσατε..
Τα άτομα με αναπηρία θέλουν την συμπαράσταση όλων μας όχι με λόγια αλλά με έργα που θα κάνουν πιο φιλικήτην πόλη της Τρίπολης.
Στο πρόγραμμά της η παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» έχει δράσεις συνεχείς για τα ΑμεΑ και καθημερινά θα είμαστε στο πλευρό τους, αφού θεωρούμε πως μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει όλα όσα πρέπει σε αυτόν τον τομέα και ο δήμος έχει φανεί ανεπαρκής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο

  • Αντιαριστερος
    Αντιαριστερος Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ψηφιζω Συριζαια που να μου κοψουνε τ α... στεγνα !!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...