Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Οι ανίερες συμμαχίες, το μεγάλο πισωγύρισμα και ο δεύτερος γύρος με ... τζατζίκι!

- Γιατί έρχεται σήμερα ο Σαμαράς στην Τρίπολη; Μάλλον για να μοιράσει το κοινωνικό μέρισμα. Δεν εξηγείται αλλιώς η κάθοδος του Αντώνη! Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Μία από τις καλύτερες μέρες της προεκλογικής περιόδου ήταν η Παρασκευή για τον υποψήφιο περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συμμαχίας», Γιώργο Δέδε. Μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Μπερτζελέτο βρέθηκαν στη Μεγαλόπολη, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη λαϊκή αγορά της πόλης και το εμπορικό της κέντρο. Εκεί, ο Γιώργος Δέδες έγινε δεκτός με πολλή θέρμη από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς και τους πολίτες, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής. 
Διαβάστε περισσότερα...

Βραδινό πάρτυ στην «Πετρινού» από το Δήμο Τρίπολης για τη νίκη των 3citizens! (vd)

Μουσική βραδιά οργανώθηκε, από το Δήμο Τρίπολης, στην πλατεία Πετρινού, το βράδυ της Παρασκευής, για τους 3citizens, που κατάφεραν, το τραγούδι "Είναι η πόλη μαγική" να το φέρουν στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Life's good, με τη βοήθεια φυσικά όλων μας!
Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία Γιαννόπουλου την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας

Ο επικεφαλής της Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών Γιάννης Γιαννόπουλος πρόκειται να μιλήσει την Κυριακή στο Πανταζοπούλειο πνευματικό Κέντρο της Βυτίνας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης: «Στηρίξαμε την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία»

«Διέξοδο αντιμετώπισης της ανεργίας και ανάπτυξης της περιφερειακής μας οικονομίας» αποτελεί η πολιτική στήριξης της επιχειρηματικότητας και οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου την τριετία που πέρασε, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

«8 προϋπο(θέσεις) για την Τρίπολη Αύριο» - Ο Τζιούμης … μιλά με προτάσεις που δίνουν στα προβλήματα!

Σε μία εποχή που οι αόριστες και μεγαλόστομες υποσχέσεις, δεν έχουν καμία θέση και απορρίπτονται από την κοινωνία, ο συνδυασμός "Τρίπολη Αύριο", με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη, κάνει τη διαφορά και καταθέτει ένα πλήρες, σύγχρονο και συγκροτημένο πρόγραμμα, για να γυρίσει η Τρίπολη σελίδα, και να απαντηθούν με πειστικότητα οι πραγματικές ανάγκες και οι καινούριες προτεραιότητες των συμπολιτών μας, στον δήμο αλλά και στα χωριά.
Διαβάστε περισσότερα...

Καθαρίστηκαν οι όχθες του υγροτόπου Μουστού με το σκάφος του Φορέα Διαχείρισης!

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός εντός της προστατευόμενης περιοχής υγροτόπου Μουστού προκειμένου να αντιμετωπιστεί για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών στην περιοχή απολύτου προστασίας της λιμνοθάλασσας. Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν οι όχθες περιμετρικά της λιμνοθάλασσας και μικρό τμήμα του βαυαρικού καναλιού. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε με το σκάφος του φορέα διαχείρισης στο οποίο συλλέχθηκε πλήθος σκουπιδιών που αφορούσε κυρίως σε πλαστικά, συσκευασίες και σακούλες απορριμμάτων, μπουκάλια (πλαστικά, γυάλινα και αλουμίνιου), πλαστικά υποδήματα και δίχτυα. Την έκπληξη έκαναν τμήματα μεταλλικών σωλήνων που αποσύρθηκαν από τον πυθμένα του υγροτόπου.
Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Νίκου Τσιαμούλου σε βίντεο!

O συνδυασμός της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» του Νίκου Τσιαμούλου σε βίντεο! Δείτε όλους τους υποψηφίους, σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το συνδυασμό!
Διαβάστε περισσότερα...

Οι «Σώγαμπροι» σε χωριό της Γορτυνίας... Ένα μοναδικό βίντεο του 1977 από το αρχείο της ΕΡΤ!

Κάθε χωριό φημίζεται για κάτι. Η Κοντοβάζαινα είναι γνωστή από τα πολύ παλιά χρόνια για τους σώγαμπρους. "Ο ελεύθερος ρεπόρτερ" με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο ετοίμασε ένα μοναδικό βίντεο «Οι Σώγαμπροι της Κοντοβάζαινας Γορτυνίας» το 1977 και σήμερα το φέρνει ξανά στην επιφάνεια το «Καλημέρα Αρκαδία», μέσα από το κανάλι του Χρήστου Κιντή στο youtube!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS