Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ανίερες συμμαχίες, το μεγάλο πισωγύρισμα και ο δεύτερος γύρος με ... τζατζίκι!

Οι ανίερες συμμαχίες, το μεγάλο πισωγύρισμα και ο δεύτερος γύρος με ... τζατζίκι!
- Γιατί έρχεται σήμερα ο Σαμαράς στην Τρίπολη; Μάλλον για να μοιράσει το κοινωνικό μέρισμα. Δεν εξηγείται αλλιώς η κάθοδος του Αντώνη! Καλημέρα Αρκαδία!
- Στην γενέτειρά του την Καλαμάτα - που μίλησε προχθές και ο Τσίπρας - δεν θα πάει ο πρωθυπουργός; Αυτό θα είναι πλήγμα για την εικόνα του Σαμαρά. Δεν θα είναι;
- Μάθαμε ότι οι προσωπικές καταγγελίες, που δημοσίευσε πρόσφατα δημοτικός συνδυασμός του Δήμου Γορτυνίας, κατά πολιτικών αντιπάλων - επιχειρηματιών θα μεταφέρουν τη διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες! Χοντραίνει η κόντρα με απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτό θα πει από δυο χωριά ...χωριάτες!
- Η μεγάλη έκπληξη αυτών των δημοτικών εκλογών στην Τρίπολη δεν θα είναι αυτός που θα έρθει δεύτερος αλλά αυτός που θα έρθει ...τέταρτος! Θυμηθείτε το αυτό γιατί θα επανέλθουμε σύντομα.
- Κάποιοι λένε ότι σε κοντινό χωριό της Τρίπολης ένας δημοτικός συνδυασμός που δεν έχει κανένα τοπικό υποψήφιο θα πάρει περισσότερους σταυρούς από αυτούς που έχουν. Λέτε να το δούμε και αυτό; Εμείς πάντως δεν το πιστεύουμε.
- Πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις δημοτικών συμβούλων της Τρίπολης θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στο Τι Βι Σούπερ. Ο Τριαντάφυλλος δεν προλαβαίνει να γράφει εκπομπές.
- Πόντους πήρε η Αντωνία μετά από την επίσκεψη που έκανε στο εκλογικό της κέντρο ο Τσίπρας. Η Αντωνία πήρε πόντους και ο Αλέξης πήρε ...λάμψη!
- Πρώην παράγοντας της Τρίπολης εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στην πόλη και τσακώνεται με όποιον βρει μπροστά του. Γιατί δεν τον στέλνουν οι φίλοι του διακοπές; Δεν καταλαβαίνουν ότι κάνει ζημιά;
- Ποιός τοπικός παράγοντας δήλωσε σε ΜΜΕ ότι ο Παναρκαδικός δεν έχει ανάγκη από επενδυτές; Στο παρελθόν μάλιστα είχε διατελέσει και πρόεδρος της ομάδας. Ποιός είναι;
- Σε πολλές τοπικές κοινότητες μαθαίνουμε ότι γίνονται ...ανίερες συμμαχίες. Πολλά τοπικά στελέχη λένε ότι άλλο συνδυασμό θα ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή και άλλο συνδυασμό τη δεύτερη! Άλλα τούτα;
- Πολλά φαντάσματα του παρελθόντος πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές θα ξαναβρούν ρόλους και θα ξαναβγούν στο προσκήνιο. Αυτό θα είναι μεγάλο ...πισωγύρισμα!
- ΤΕΛΟΣ: Ο πρώτος γύρος των δημοτικών  εκλογών στην Τρίπολη θα είναι έκπληξη. Ο δεύτερος γύρος θα είναι με ...τζατζίκι! Καληνύχτα Αρκαδία!     

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...