Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ασκήθηκαν πολιτικές της φτώχειας και της ερήμωσης από τη Δημοτική αρχή Γορτυνίας»

«Ασκήθηκαν πολιτικές της φτώχειας και της ερήμωσης από τη Δημοτική αρχή Γορτυνίας»
Ανακοίνωση για τις πολιτικές «της φτώχειας και της ερήμωσης» που ασκήθηκαν στη Γορτυνία, εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον  Γιάννη Φράγκο, αναφέροντας τα εξής:
 Η αντιλαϊκή πολιτική δεν αλλάζει με κανένα μείγμα διαχείρισης
 
Η δημοτική αρχή της Γορτυνίας (δυνάμεις ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ) εμφανιζόμενη ως ανεξάρτητη την περίοδο 2010-2014 υλοποίησε κατά γράμμα την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, έπαιξε με τον πόνο των Γορτύνιων ανέργων και της νεολαίας υιοθετώντας τις απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις των δίμηνων, πεντάμηνων της κοινωφελούς εργασίας.                                                     
Είναι η δημοτική αρχή του κ. Γιαννόπουλου που έβαλε πλάτη στο κλείσιμο σχολείων, Δημοσίων Υπηρεσιών, την εγκατάλειψη των Κέντρων Υγείας και των αγροτικών Ιατρείων του Δήμου.
 Είναι η δημοτική αρχή που κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ σε μελέτες προσφέροντας την ίδια στιγμή στους κατοίκους της Γορτυνίας μολυσμένο νερό.
 
 Είναι η δημοτική αρχή που μείωσε στο 1/3 τις δαπάνες για πολιτισμό,  αθλητισμό, παιδεία, κοινωνική πολιτική και πρόνοια υιοθετώντας την ευκαιριακή ψευτοκατάρτιση μέσω των κέντρων δια βίου μάθησης που εξήγγειλε για τη Γορτυνία και αθλητισμό μέσω προγραμμάτων όπως ο.. κατ’ όνομα «Αθλητισμός για Όλους». Είναι μεγάλες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής του Δήμου Γορτυνίας που στήριξε  την πολιτική της φτώχειας και της ερήμωσης στο πνεύμα και το γράμμα του Καλλικράτη.  
Είναι μεγάλες οι ευθύνες και των άλλων δυνάμεων του δημοτικού συμβουλίου που στήριξαν και συμπολιτεύτηκαν μαζί τους στην καταστροφική πολιτική.
Λίγο πριν τις εκλογές, η δημοτική αρχή Γορτυνίας προσπαθεί να φτιασιδώσει το αντιλαϊκό της πρόσωπο με μικροέργα (τσιμεντοστρώνει, πλακοστρώνει, βάζει παγκάκια και λάμπες κλπ) ελπίζοντας να υποκλέψει την ψήφο των Γορτύνιων.
 
Μπορεί οι πολίτες του δήμου να σχολιάζουν, να αγανακτούν και να     γελάνε, αλλά δεν τρώνε κουτόχορτο και θα τους γυρίσουν την πλάτη.
 
Η «Γορτυνιακή Συμπαράταξη» και ο επικεφαλής της κ Κολοβός που όλη την προηγούμενη περίοδο «αντιπολιτευόταν» συναινώντας και στηρίζοντας την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, θέλει τώρα να αξιοποιήσει τη δυσαρέσκεια των δημοτών για να γίνει ο ίδιος «χαλίφης στη θέση του χαλίφη».
 
Λογικό είναι να συσκέπτεται ο κ. Κολοβός με τις δυνάμεις που είναι υπέρ της πολιτικής της Ε.Ε. (ΠΑΣΟΚ- ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  με ειδικούς έμμισθους συμβούλους του κ.Γιαννόπουλου). Είναι όμως πρόκληση να καλεί σε αυτό το συνονθύλευμα το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας.
 
Αυτό που έχει ανάγκη σήμερα η Γορτυνία είναι η συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίας, η οποία θα αμφισβητήσει την κυρίαρχη πολιτική.      
 
Μόνο τότε θα υπάρξει ανάπτυξη για την επαρχία. Οι Γορτύνιοι έχουν κάθε λόγο στις επικείμενες εκλογές να εκλέξουν δημοτική αρχή που θα παλεύει για τα τοπικά προβλήματα αντιπαλεύοντας ταυτόχρονα την κεντρική πολιτική που τα προκαλεί. Οι Γορτύνιοι, ανεξάρτητα από το τι ψήφιζαν μέχρι σήμερα, έχουν κάθε λόγο στις επικείμενες εκλογές να σκεφτούν πολιτικά και να στηρίξουν στο Δήμο και την Περιφέρεια το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...