Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τα προβλήματα των κατοίκων της Βλαχέρνας ενημερώθηκε ο Κώστας Τζιούμης (εικόνες)

Για τα προβλήματα των κατοίκων της Βλαχέρνας ενημερώθηκε ο Κώστας Τζιούμης (εικόνες)
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης, βρέθηκε στη Βλαχέρνα.
Εκεί ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία και μίλησε μαζί τους, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της συζήτησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο κλάδος τους όσο και η περιοχή γενικότερα.
Οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την παρούσα δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ότι νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, αφού στην περιοχή δεν έγιναν έργα την τετραετία που πέρασε.
Τόσο οι κτηνοτρόφοι, όσο και οι γεωργοί τόνισαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παραγόμενα προϊόντα τους, τη διάθεση αυτών και με τις συνθήκες εργασίας τους, αφού το πρόβλημα της ύδρευσης στην περιοχή είναι υπαρκτό.
Μεταξύ άλλων θίχτηκε και το θέμα της περικοπής των συντάξεων αλλά και το πρόβλημα της αδυναμίας ασφάλισης τους.
Επιπλέον μίλησαν για θέματα οδοποιίας και συγκεκριμένα για την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος, που σε κάποια σημεία μάλιστα υπάρχει χωματόδρομος.
"Θέλουμε έργα με όραμα, χωρίς ρουσφέτια" είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της Βλαχέρνας, μια απ' τις φράσεις που "πήρε" φεύγοντας ο Κώστας Τζιούμης...

1 σχόλιο

  • POL
    POL Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ) ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ (;;;) ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...