Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Τσιαμούλος: «Το πρόγραμμα της παράταξής μου είναι ρεαλιστικό χωρίς σημεία αμφισβήτησης»

Νίκος Τσιαμούλος: «Το πρόγραμμα της παράταξής μου είναι ρεαλιστικό χωρίς σημεία αμφισβήτησης»
Χθες το πρωί στις 8/5/2014 και ημέρα Πέμπτη ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε το κεντρικό κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Τρίπολης. Κατά την παραμονή του στις υπηρεσίες του δήμου αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε με το διοικητικό προσωπικό θέματα που απασχολούν το δήμο καθώς και βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξης. Κοινό αίσθημα των πολιτών του δήμου είναι η αλλαγή στον τρόπο εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης του πολίτη.
Ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε την ανάγκη για αλλαγή στο τρόπο λειτουργίας βασικών δομών και συγκεκριμένα: μείωση της γραφειοκρατίας, αύξηση της ευελιξίας με εφαρμογή δοκιμασμένων μοντέλων της αγοράς και υλοποίηση συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου της ανταπόκρισης του δήμου στα αιτήματα των δημοτών, καθώς και της επικοινωνίας των υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες.
Στη ΔΕΥΑΤ είχε επί της ουσίας συνομιλία με στελέχη της υπηρεσίας για τα θέματα της ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου.
Στη καρδιά της ενημέρωσης του δήμου, τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο υποψήφιος δήμαρχος αντάλλαξε απόψεις και κρίσεις για θέματα της επικαιρότητας της προεκλογικής περιόδου.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης επισκέφθηκε τα περιφερειακά καταστήματα του δήμου, στα οποία σε καθημερινή βάση οι συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και της εργασίας.
Στο σωφρονιστικό κατάστημα του δήμου Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος ανέλυσε λεπτομερώς το πρόγραμμα για μία ανθρώπινη πόλη αλλά διατύπωσε και τις απόψεις του για την δικαιοσύνη και τα κρίσιμα ζητήματα του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος παρέθεσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TVSUPER και στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο».
Ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έθεσε επίμονα ερωτήματα για το πρόγραμμα και το όραμά του για την πόλη, τον τρόπο διοίκησης του δήμου και τις καινοτόμες προτάσεις που υποστηρίζει στην προεκλογική το καμπάνια. Ο Νίκος Τσιαμούλος εξέφρασε την διαβεβαιότητα, ότι το πρόγραμμα της παράταξής του είναι ρεαλιστικό χωρίς σημεία αμφισβήτησης θέτοντας στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών του πολίτη και την διαφάνεια στη διοίκηση του δήμου.
Ο Νίκος Τσιαμούλος ολοκληρώνοντας την περιοδεία του μετέβη στο χωριό Κάψια. Εκεί παρέστη σον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στη δοξολογία χοροσταντούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κου. Αλεξάνδρου για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Στη συνέχεια αντάλλαξε απόψεις με φορείς και κατοίκους της τοπικής κοινότητας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα».
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...