Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τα προβλήματα των χωριών της Τεγέας ενημερώθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος

Για τα προβλήματα των χωριών της Τεγέας ενημερώθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος
Χθες στις 10/5/2014 και ημέρα Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος παρέθεσε συνέντευξη στο webtv του Kalimera-arkadia. Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” ανέπτυξε το πρόγραμμά του και μίλησε για μια καινούρια διοίκηση του δήμου φρέσκια, ποιοτική με διαφανής διαδικασίες πάντοτε υπέρ του πολίτη.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τα χωριά της Τεγέας: Τζίβα, Μανθυρέα, Στρίγκου - Δεμίρι, Βουνό, Κάνδαλο, Κερασίτσα, Ρίζες, όπου ανέλυσε της θέσεις της παράταξης και τόνισε την ανάγκη για αναζωογόνηση των ξεχασμένων χωριών. Πρόσθεσε επίσης ότι σε ολόκληρο τον πρώην δήμο Τεγέας κρύβονται πολλαπλές αξίες που χρειάζεται να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο χωριό Μαυρίκι όπου οι κάτοικοι της περιοχής τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και εξέφρασαν ότι το χωριό τους και η Τεγέα “Αλλάζουν τα Δεδομένα” για το δήμο Τρίπολης. Σε συνομιλίες οι κάτοικοι έθεσαν επίμονα ερωτήματα στον υποψήφιο δήμαρχο και στους υποψηφίους της περιοχής για τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά που αναφέρονται στο πρόγραμμα της παράταξης μπορούν να γίνουν πράξη. Ο Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε ότι η μεγάλη ανατροπή ξεκινά από την συμμετοχή όλων αυτών που τόσα χρόνια ήταν στη αφάνεια και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 18/5/14.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...