Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Να σταματήσουν τα έργα βιτρίνας και να προχωρήσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δήμο Τρίπολης»

Τζιούμης: «Να σταματήσουν τα έργα βιτρίνας και να προχωρήσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δήμο Τρίπολης»
Τα χωριά Άγιο Κωνσταντίνο, Σκοπή, Σάγκα και Λουκά επισκέφτηκε το απόγεμα της Δευτέρας 12 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, με υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλους της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", με σκοπό να ακούσουν τις ανάγκες των κατοίκων που μένουν σε αυτά.
Ειδικότερα στο χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου έχουν παράπονο που δεν προχωρά το σχέδιο πόλης. Στο χωριό Σάγκα εξέφρασαν παράπονα για την ύδρευση - άρδευση τους, καθώς λόγω της παλαίωσης των σωληνώσεων συμβαίνουν συχνά βλάβες. Επίσης τόνισαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια, διότι γίνεται καθαρισμός μια φορά το μήνα. Όσον αφορά στον τομέα της υγείας επιθυμούν συχνότερες επισκέψεις των εργαζομένων από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" και γενικότερα εξέφρασαν την επιθυμία να γίνεται ιεράρχηση των αναγκών, λέγοντας ότι "δε γίνεται ο δήμος να δίνει λεφτά για πανηγύρια και όχι για ιστορικά κτίρια"!
Στο χωριό Λουκά είπαν ότι η πλατεία χρειάζεται ανάπλαση και αναφέρθηκαν στο θέμα που ταλανίζει την περιοχή τα τελευταία χρόνια, στην ύπαρξη της μονάδας βιοαερίου στον κάμπο της Μηλίας, μια επένδυση που όπως υποστήριξαν θα καταστρέψει τον κάμπο, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους ότι ακόμα και να παράξουν τα προϊόντα τους ο κόσμος δεν θα τα εμπιστεύεται. Επιπλέον εξέφρασαν τη λύπη τους για τη διακοπή των μαθητικών βραβείων, ένας θεσμός από το 1982.
Με τη σειρά του ο Κώστας Τζιούμης αφού άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται έργα βιτρίνας και θα πρέπει να προχωρήσουμε με ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα βοηθούν την καθημερινότητα των κατοίκων και την ανάπτυξη του Δήμου, με τις ανάλογες υποδομές.

1 σχόλιο

  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΛΑ ΠΑΣ....... ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...