Menu
RSS
Δευτέρα, 03/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Προσκλητήριο νίκης» από τον Παυλή: «Ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν»

«Προσκλητήριο νίκης» από τον Παυλή: «Ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν»
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" Δημήτρης Παυλής σε γραπτό μήνυμά του προς τους δημότες της Τρίπολης αναφέρει:
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, για μια ακόμη φορά, προς το πρόσωπό μου. Θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής στηρίξατε τον ανεξάρτητο συνδυασμό "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" και μας δώσατε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Τρίπολης.
Το μήνυμα των εκλογών της 18ης Μαίου ήταν ξεκάθαρο. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Τρίπολης καταψήφισε το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Το 62% των πολιτών της Τρίπολης και των χωριών είπαν ένα μεγάλο "όχι" στο σημερινό Δήμαρχο και ζήτησαν άμεσα αλλαγή προσώπων διαγράφοντας τακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος που εγκλώβισαν το Δήμο στην αδιαφάνεια και την εσωστρέφεια.
 Την επόμενη Κυριακή η ανατροπή γίνεται πράξη. Ενωμένοι όλοι μαζί αλλάζουμε τη διοίκηση του Δήμου, αλλάζουμε σελίδα και δίνουμε προοπτική σε αυτό τον τόπο. Δίνουμε ελπίδα στους πολίτες και κάνουμε πράξη την ανάπτυξη. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. 
Εγώ προσωπικά αλλά και όλα τα στελέχη της παράταξης ¨Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά"  πήραμε την εντολή να ολοκληρώσουμε την κοινή προσπάθεια για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Τρίπολης. Νιώθουμε έντοντα τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της Κυριακής που έρχεται. Την Κυριακή 25 Μαίου έρχεται το καινούργιο.
Έρχεται η μεγάλη νίκη που όλοι περιμένουμε.
Η νίκη αυτή θα είναι το αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας. Αυτή η νίκη θα είναι των πολιτών και της κοινωνίας.
Σε αυτή την πορεία προς τη νίκη είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μαζί μας όλες τις δυνάμεις της πόλης και των χωριών που την περασμένη Κυριακή έστειλαν το μήνυμα της αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης. Αυτό το μήνυμα πρέπει όλοι να το καταλάβουν έγκαιρα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Η πρόσκληση για ενότητα και συμπόρευση για την τελική νίκη απευθύνεται προς όλες τις πλευρές και προς όλα τα πρόσωπα. Απευθύνεται και προς όλους τους πολίτες που την περασμένη Κυριακή δεν μας ψήφισαν για δικούς τους λόγους. Αυτή η νίκη δεν θα έχει νικητές και ηττημένους. Αυτή τη νίκη την χρωστάμε στην πόλη και τα χωριά μας. Την χρωστάμε στους υπερήφανους ανθρώπους αυτού του τόπου. Την χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.
 Όλοι μαζί πάμε μπροστά για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής. Πιανόμαστε όλοι μαζί χέρι - χέρι και κάνουμε πράξη την ανατροπή στο Δήμο Τρίπολης. Κάνουμε πράξη την εντολή που μας έδωσε η πλειοψηφία των πολιτών αυτού του Δήμου. Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Αυτή την Κυριακή θα κριθούμε όλοι και όλες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μαζί με όλους εμάς θα κριθεί και το μέλλον αυτού του τόπου. Αυτή η μεγάλη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας δεν θα πρέπει να χαθεί. Σε αυτό το προσκλητήριο νίκης δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.»

3 σχόλια

  • αχρηστοι ολοι
    αχρηστοι ολοι Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    πειτε τα ρεεεεε....γιατι τν κοσμο τν περνανε για ΜΑΛΑΚΑ ολοι τους ξερουμε τι ειναι....κ τι εχουν κανει ο καθενας τους.....αντε γιατι αρκετα μας ζαλισαν..

  • ΑΓΑΣ
    ΑΓΑΣ Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλη μοιραζες ψυφοδελτια του Τατουλη μαζι με αλλους.Δεν γνωριζες οτι υπαρχει και δευτερη κυριακη και ο Τατουλης ειναι δεμενος χειροποδαρα με τον Σμυρνιωτη?Τωρα ζητας την ψυφο των αλλων συνδιασμων για να εχεις μια αξιοπρεπει ητα.Τον Βοσνο τον πληρωσες την προηγουμενη τετραετια και εχασες.Γιατι δεν το πεταγες εξω ?φοβοσουν μηπως παει στο Σμυρνιωτη?θα τον πληρωσεις και τωρα.Οταν πιασαν τα σκουπιδια στη Μεγαλοπολη ,ο Σμυρνιωτης σου εβγαλε στην σεντρα τον Βοζνο για τα διπλα εργα που χρεονοντουσαν και στο δημο τριπολις και στο μεθυδριο,και στον δημο τεγεας και στο μεθυδριο,και στο δημο λεβιδιου και στο μεθυδριο οταν ο βοζνος ηταν προεδρος του μεθυδριου.Αυτα ακουστηκαν μεσα στο δημοτικο συμβουλιο.Γιατι δεν εκανες αυτοκαθαρση?Τωρα αν θα χασεις θα σου φταινε οι αλλοι συνδιασμοι?

  • ΕΞΩ ΟΛΟΙ
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑ....ΔΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.....ΤΡΙΠΟΛΗΣ......ΧΑΧΑΧΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...