Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα σταυροδοσίας για το Δήμο Τρίπολης – Το πρωί της Τετάρτης οι ανακοινώσεις από το Πρωτοδικείο

Δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα σταυροδοσίας για το Δήμο Τρίπολης – Το πρωί της Τετάρτης οι ανακοινώσεις από το Πρωτοδικείο
Κανένα τελικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει για τη σταυροδοσία υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία».
Τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει διότι υπάρχει ένας σημαντικό αριθμός εκλογικών τμημάτων, αυτή την ώρα (περίπου 5.00 το απόγευμα της Τρίτης) που δεν έχει γίνει το «τσεκάρισμα» για τις ψήφους των υποψηφίων.
Αυτό σημαίνει ότι πέρα από την ανεπίσημη ενημέρωση και τις διαρροές, ο τελικός αριθμός των σταυρών θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και κατά συνέπεια θα υπάρξουν και ανακατατάξεις στη σειρά των υποψηφίων.
Για να έχετε σωστή ενημέρωση, το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρει ότι το βράδυ της Τρίτης θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των δύο πρώτων συνδυασμών, δηλαδή του Γιάννη Σμυρνιώτη και του Δημήτρη Παυλή, για να διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές.
Το επόμενο βήμα είναι κάποια στιγμή το πρωί της Τετάρτης, το Πρωτοδικείο θα ανακοινώσει επίσημα τα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα σταυροδοσίας όλων των υποψηφίων των έξι συνδυασμών των δημοτικών εκλογών της Τρίπολης.
Για κάθε νεότερη εξέλιξη, θα επανέλθουμε. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...