Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κολοβός: «Την Κυριακή η Γορτυνία κάνει την ανατροπή και την αλλαγή»

Κολοβός: «Την Κυριακή η Γορτυνία κάνει την ανατροπή και την αλλαγή»
Με δήλωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Ανδρέας Κολοβός αναφέρει: «Ως επικεφαλής της Γορτυνιακής Συμπαράταξης και εκ μέρους των 161 υποψηφίων του συνδυασμού μας, εκφράζω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στους 3.656 πολίτες της Γορτυνίας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δύναμη, την ερχόμενη Κυριακή, να διεκδικήσουμε τη νίκη και την ανατροπή στο Δήμο μας.
Ο δεύτερος γύρος των εκλογών έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πρώτο, όπου 550 συμπατριώτες μας, από όλες τις παρατάξεις, διεκδίκησαν την ψήφο των συμπολιτών μας, για μια θέση στις Κοινότητες ή στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η παραταξιακή αντιπαράθεση τελείωσε την Κυριακή το βράδυ.
Το 60% σχεδόν των συμπολιτών μας, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς και στα ψηφοδέλτια του Στάθη Κούλη και του Γιάννη Φράγκου.
Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε τον δημοτικό βίο και πολιτεία του απερχόμενου δημάρχου.
Αυτή την ώρα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη, έχοντας συνείδηση ότι στο πρόσωπο μου, όχι μόνο το 60% των πολιτών, αλλά και μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Γιαννόπουλου, βλέπουν την αλλαγή και την ανατροπή.
Ο αγώνας μας είναι οικουμενικός, με σημαία τη δημοκρατία στο Δήμο, το σεβασμό των πολιτών, τη διαφάνεια και την ισοπολιτεία.
Δεσμεύομαι ότι από την Κυριακή το βράδυ, εφόσον οι πολίτες μου αναθέσουν αυτό το σημαντικό αξίωμα του Δημάρχου Γορτυνίας, θα είμαι ο Δήμαρχος όχι της παράταξης, αλλά όλων των πολιτών.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Δεν βλέπω το αξίωμα του Δημάρχου ως θέση καριέρας και βιοπορισμού.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γορτυνία και για περισσότερο από 10 χρόνια με τιμήσατε ως επαγγελματία και επιστήμονα Οδοντίατρο, στα Τρόπαια.
Πόθος μου είναι να υπηρετήσω το τόπο και τους συμπατριώτες μου.
Αυτό είναι το μοναδικό μου κίνητρο και κρυφές σκέψεις δεν υπάρχουν.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου και με τη δική σας στήριξη, ώστε να γίνουμε ο αντίποδας αυτού που βίωσε η Γορτυνία με τον απερχόμενο δήμαρχο.
Ο περήφανος λαός της Γορτυνίας, γυρνάει τη πλάτη στην σπατάλη, στην αδιαφάνεια και στους κολλητούς.
Σε μια εποχή που ο λαός στενάζει και βιώνει τις τραγικές συνέπειες της κρίσης, χρειάζεται ένα Δήμο που θα είναι φάρος και υπόδειγμα διαφάνειας, δημοκρατίας, ανάπτυξης και αλληλεγγύης.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σας καλώ όλους να γυρίσουμε σελίδα και από την Κυριακή να αρχίσουμε να γραφούμε, όλοι μαζί, το νέο βιβλίο για τη Γορτυνία μας, το βιβλίο της οικουμενικής Γορτυνίας, που θα έχει προμετωπίδα την αξιοπρέπεια και τις αξίες, με όραμα, με αλληλεγγύη, με ανάπτυξη!
Ανδρέας Κολοβός
Υποψήφιος Δήμαρχος»

21 σχόλια

  • και τα μυαλα στα καγκελα..
    και τα μυαλα στα καγκελα.. Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    γεωργια του κουλη,θα βαλεισ σε ενα φακελο 3599 ψηφοδελτια και θα τα ριξεισ στην καλπη?επειδη ειπεσ οτι ολοι του κουλη ψηφιζετε κολοβο...........ο γιαννοπουλοσ ειναι δημαρχοσ με 60% και σ`οποιον αρεσει .........για τουσ αλλουσ δε θα μπορεσει

  • ΤΡΟΠΑΙΑΤΗΣ
    ΤΡΟΠΑΙΑΤΗΣ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Απάντηση στον ΚΩΣΤΗ (ΜΕΡΟΣ 1,2,3,4) φίλε μου εσένα που σε έκοβε το κρύο μισή ώρα να περιμένεις το λεωφορείο για να πας στο σχολείο και να προκόψεις ....πιστεύω να θυμάσαι και τα Βαχλιοτόπουλα ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΕΡΊΜΕΝΑΝ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΌΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΟΝΟΒΑ (ΦΡΑΓΜΑ ΛΑΔΩΝΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΕΊΞΑΤΕ ΝΑΙ ΡΕ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΧΙ ΚΟΛΟΒΟΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ !

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ κ. Α. ΚΟΛΟΒΟ και κ. Μ. ΛΥΤΡΑ (μέρος 4ο)
    Και ξαναγυρίζω στο θέμα μου.
    Ναι, κ. Λύτρα, όλοι Γορτύνιοι είμαστε. Γι’ αυτό ακριβώς, δεν είμαστε αμερικανάκια. Οι Γορτύνιοι το μυριζόμαστε από μακριά το … «φούμαρο»! Αυτά μπορεί να «περνάνε» στο Deree College που σας θρέφει, αλλά εμείς οι πιο παλιοί «χωριάτες», περιμέναμε μισή ώρα το λεωφορείο χειμώνα – καλοκαίρι στο κρύο και στη ζέστη για να πάμε από το χωριό μας στο σχολείο. Και παρόλα αυτά προκόψαμε. Ο καθένας με τον τρόπο του. Κι ας μην είμαστε ποιητές. Κι ας μας θεωρείτε 500 χρόνια πίσω, εσείς ο πολιτισμένος!

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ κ. Α. ΚΟΛΟΒΟ και κ. Μ. ΛΥΤΡΑ (μέρος 3ο)
    Δεν αντισταθήκατε να δημοσιεύσετε τους «κίτρινους» τίτλους με τα ερωτηματικά στο τέλος: «Ο Γιαννόπουλος φυγαδεύει σκληρούς δίσκους από το δημαρχείο;».
    Δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται αυτό που έχει σπουδάσει ο κ. Γιαννόπουλος, αλλά θυμάμαι ότι έχει να κάνει με πληροφορική. Αλλά κι εντελώς άσχετος να ήταν με τους υπολογιστές -όπως εγώ-, θα ήξερε ότι τα «επικίνδυνα» αρχεία πλέον αποθηκεύονται στο διαδίκτυο. Θαρρώ πως τα λένε “cloud”. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
    Οπότε, αντί να εργαστείτε σοβαρά και να εντοπίσετε πραγματικά παραστρατήματα του νυν Δημάρχου, εσείς εξαντλείστε στα εύκολα, κύριε Λύτρα και κύριε Κολοβέ.
    Εδώ είναι Γορτυνία! Οι «αμερικανιές» εδώ δεν περνάνε!
    Και μια και το αναφέραμε, εγώ θα ήθελα πραγματικά, κύριε Γιαννόπουλε, να εξηγηθείτε για το θέμα των απευθείας αναθέσεων που σας επιρρίπτουν. Εμένα, δεν μου αρκεί το πόρισμα «όλα νόμιμα». Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικά σωστό!

  • ΗΡΑΙΑΤΗΣ
    ΗΡΑΙΑΤΗΣ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ψήφισα Κούλη γιατί τον γνωρίζω καλά όπως γνωρίζω και τον Γιαννόπουλο τον οποίο μάυρισα και έτσι έπρεπε γιατί το έργο του είναι ανίπαρκτο!!! Δεν γνώριζα τον Κολοβό σαν άτομο και τελευταία έμαθα ότι έχει περάσει και με επιτυχία από την τοπική αυτοδιοιήκηση οπότε δεν θα το σκεφτώ την Κυριακή όπως πολλοί φαντάζομαι που έκαναν ίδια επηλογί με μένα.Πιστεύω ότι στην περιοχι μου δεν πήρε ψήφους γιατί δεν τον γνωρίζαμε!!Αυτό είναι λάθος και άδικο και η Γορτυνία θα το πληρώσει ακριβά με τον Γιαννόπουλο δήμαρχο ξανά!!!

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ κ. Α. ΚΟΛΟΒΟ και κ. Μ. ΛΥΤΡΑ (μέρος 2ο)
    Ωραία και καλά τα αμερικάνικα σλογκανάκια που μεταφράσατε (τύπου «γιατί θα ψηφίσω Κολοβό και θέλω να πράξεις το ίδιο κι εσύ», Ι LOVE ΓΟΡΤΥΝΙΑ, κ.τ.λ. ), αλλά ξέρετε… στην Αμερική γίνονται εκτεταμένες έρευνες αγοράς για να εντοπιστούν τα καταλληλότερα επιχειρήματα κατά περίσταση. Εδώ όμως, εσείς –αν και διαλέξατε τα πιο «πιασάρικα» slogan- κάνατε μετάφραση (αντί για απόδοση) και τα βάλατε όλα στο ίδιο καλάθι… Πολύ ερασιτεχνικό!
    Κι ενώ το ξεκινήσατε καλούτσικα … τύπου «εμάς, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό της Γορτυνίας, εμείς αγαπάμε τον τόπο μας, όλοι Γορτύνιοι είμαστε, όλοι μαζί για το καλύτερο»… γρήγορα «καβαλήσατε το καλάμι». Κι αρχίσατε να σπέρνετε τις γνωστές αμερικάνικες «βρομίτσες». Έτσι, ας πετάξουμε λίγη λάσπη. Κάπου θα πιάσει τόπο.

  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΛΟΒΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ

  • ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΛΑΦΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ... ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ . Α. ΚΟΛΟΒΟ και Μ. ΛΥΤΡΑ (ελπίζω τελευταίο)
    Υ.Γ. κύριε Κολοβέ, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά το ροζ πουκάμισο σε προεκλογική φωτό είναι απαγορευτικό για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου σε μη αστική περιοχή. Είναι φάουλ.
    Επίσης, το 59% των Γορτυνίων ΔΕΝ υποστηρίζει εσάς ΚΑΙ τον κ. Κούλη κ.τ.λ.. Μόνο το 27% υποστηρίζει εσάς. Και είμαστε κι ένα 27 % που υποστηρίζουμε τον κ. Κούλη κ.τ.λ. Μην τα μπερδεύετε! Δημιουργικά μαθηματικά δεν υφίστανται εδώ. Κι πάλι λυπάμαι αν σας στεναχωρώ, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στην Αρκαδία. Γιατί πολύ απλά δεν είμαι συμπαθών ιδεολογικά. Όπως και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κ. Κούλη.
    Ναι, κι όμως! Το 73 % ΔΕΝ ψηφίσαν,εσάς κ. Κολοβέ, γιατί απλά ΔΕΝ σας «πάνε»! Μην πάτε τώρα ύπουλα να οικειοποιηθείτε και το δικό του 27 %. Είναι πολύ φτηνό marketing! Και υποτιμάει τη νοημοσύνη μας…

  • ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ 98
    ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ 98 Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί όμως να βάλλει ένα % και να το κάνει 98% οπότε θα είναι και το πρώτο Δημαρχόπουλο....ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ....

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Α. ΚΟΛΟΒΟ ΚΑΙ Μ. ΛΥΤΡΑ
    Κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα!
    Κύριε Λύτρα, απ’ ό,τι φαίνεται, η αυλαία έπεσε για σας, αφού η πολιτική σας επικοινωνία κατάφερε να «αγγίξει» μόλις 98 ψηφοφόρους.
    Δεν σας κρύβω ότι την πρώτη εβδομάδα ήμουνα κι εγώ ένας από αυτούς που είχα εντυπωσιαστεί από την επικοινωνιακή αμεσότητά σας. Κι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που σπαταλάω τώρα το χρόνο μου για να ασχοληθώ με κάποιον που έχει αποτύχει.
    Οι λόγοι που χάσατε το παιχνίδι της πολιτικής επικοινωνίας, κύριε Λύτρα ήταν –κατά την ταπεινή μου γνώμη- οι εξής:
    1. Πολύ γρήγορα χάσατε το μέτρο και πέσατε στη … γραφικότητα. 2. Υπερτιμήσατε τις δυνατότητές σας και 3. Υποτιμήσατε τη νοημοσύνη ημών των Γορτυνίων
    Και εξηγούμαι: Από αυτοανακηρυχθείς υπερδήμαρχος του 60% από την 1η Κυριακή, όπως διατυμπανίζατε αρχικά, στη συνέχεια, σπεύσατε να προσδεθείτε στο άρμα του κ. Κολοβού. Και μάλιστα, πήρατε πάνω σας ένα μεγάλο τμήμα από το επικοινωνιακό βάρος της καμπάνιας Κολοβού. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί από μόνο του… ήταν γραμμένο σαν τα Δελτία Τύπου του Περισσού (κατευθείαν από ΚΚΕ μεριά).
    Η αμεσότητα και η απλή γλώσσα θα μπορούσαν να πάνε καλά ενδεχομένως σε ένα νεανικό target group, αλλά δυστυχώς ξεφύγατε πολύ, κύριε Λύτρα. Ωραία και καλά τα αμερικάνικα σλογκανάκια που μεταφράσατε (τύπου «γιατί θα ψηφίσω Κολοβό και θέλω να πράξεις το ίδιο κι εσύ», Ι

  • kyriaki konth giorth
    kyriaki konth giorth Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 07:38 Σύνδεσμος σχολίου

    την Κυριακή η Γορτυνια θα δειξει για δεύτερη φορά ποιός έκανε τι στην Γορτυνια και θα τιμήσει τους εμφανιζόμενους ενα μήνα πρίν τις εκλογές(σωτήρες) κατάλληλα!

  • gortynios veros
    gortynios veros Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εκλογή ειναι τελειωμενη! Ακομα και ο Κ..........* παει με τον Γιαννοπουλο! Δημαρχε καλη θυτεια!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΥ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΟΛΟΒΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΘΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ

  • didaktoras,alani,poiitis,vlakas,psonara,fasistas- symparastatis tou kolovou
    didaktoras,alani,poiitis,vlakas,psonara,fasistas- symparastatis tou kolovou Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 02:12 Σύνδεσμος σχολίου

    afou exeis to litra pou tha epairne 60% monos toy re megale... ti to psaxneis?
    Yg. a, na sou po , ti "simaia tis dimokratias sto dimo" tha tin karata o litras?
    Pires agalia tous fasistes kai milas kai gia dimokratia.. ntropi.

  • χρηστοσ
    χρηστοσ Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ουτε δεξια ουτε αριστερα παντα μπροστα γιανοπουλοσ

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    κολοβε μας δουλευεις? εχετε μαζευτεί 10 παραταξεις και με το ζορι περάσατε για 2ο γυρο! αν μπορεις μιλα με επιχειρηματα, αλλιως ασε το Γιαννοπουλο να συνεχισει το εργο του !

  • αναποδος
    αναποδος Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    μήπως ερμηνεύετε λάθος τα νούμερα κ Κολοβέ? η πλειοψηφία επιδοκίμασε το συνδυασμό Γιαννόπουλου με ποσοστό έκπληξη..ενώ αποδοκίμασε το δικό σας (παραλίγο να βγείτε και τρίτος.)
    Με τέτοιες δηλώσεις προσέξτε μήπως στο Β γύρο δεν πάρετε ούτε αυτούς που σας ψήφισαν τη πρώτη Κυριακή (3.656 )
    Εδώ θα είμαστε....

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα και στη ητα κύριε κολοβε χρειάζεται αξιοπρέπεια και την έχεις χάσει. Γιατι δεν βλέπεις το υπόλοιπο 80% που είπε να πας σπιτι σου; Γιατι θέλεις σωνη και καλα να σε φορτωθουμε;

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα μικρά παιδια γράφουν τις ανακοινώσεις του κολοβου;

  • Παύλος
    Παύλος Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι δεν ψηφίσαμε τον Γιαννόπουλο δεν σημαίνει οτι θα ψηφίσουμε και εσένα κύριε Κολοβέ! Ψηφίσαμε το Κούλη επειδή μπορεί να ήταν καλύτερος απο τους άλλους 2 ή γιατί είχαμε κάποιο πρόσωπο που θέλαμε να ψηφίσουμε στον συνδυασμό του όχι απαραίτητα για να αποδοκιμάσουμε τον Δήμαρχο! Με αυτά τα μυαλά σας βλέπω και εσάς στην Θεσσαλονίκη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...