Menu
RSS
Δευτέρα, 03/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ψήφο κατά συνείδηση» λέει ο Κούλης για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στη Γορτυνία

«Ψήφο κατά συνείδηση» λέει ο Κούλης για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στη Γορτυνία
Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενώνουμε τη Γορτυνία» Στάθης Κούλης (που ήρθε τρίτος σε ψήφους) εξέδωσε ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα και για την επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Φίλες και φίλοι,
Εν πρώτοις θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο δημοτικό συνδυασμό«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ»και μας τιμήσατε με έναν ικανοποιητικό αριθμό ψήφων, ανεξάρτητα από το εάν αυτός δεν ήταν ικανός να μας προκρίνει στο δεύτερο γύρο.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που από κοινού δώσαμε έναν τίμιο και υψηλού επιπέδου προεκλογικό αγώνα, χωρίς ακρότητες, αντιπαλότητες και ομηρίες.
Σεβόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα και θεωρώντας πως η κάθε Γορτύνια και ο κάθε Γορτύνιος που μας στήριξαν την πρώτη Κυριακή έχουν κρίση για τα δημοτικά δρώμενα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, τους καλώ να επιλέξουν εκείνο το συνδυασμό, ο οποίος κατά την κρίση και τη συνείδησή τους, θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα της περιοχής μας.
Δηλώνω δε παρών από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γορτυνίας καθ΄ όλη τη δημοτική θητεία και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο τις απόψεις της δημοτικής μας παράταξης, όσο και κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου που θα κρίνω με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, πως προάγει το συμφέρον των δημοτών και του τόπου, αλλά και ασκώντας κριτική για κάθε τι, που θα θεωρώ επιζήμιο.
Με τιμή
 ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ
Επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού
«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ»

4 σχόλια

  • ορεσειβιος
    ορεσειβιος Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε στημενσ παπαγαλακια του γιαννοπουλου που μαλον ειναι ενας δηλαδη ο υπογειος και κρυπτομενος γιαννακης ο μελετητης,δεν καταλαβαινετε οτι καρφωθηκστε; Και οι τρεις ειστε για τα γελια,αφου και οι τρεις μιλατε για ''σοβαροτητα,, του σταθακου; Τοση συμπτωση;;; Σοβαροτητα στον σταθακο! Το πιο συντομο ανεκδοτο.

  • xr
    xr Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο Κουλη οι ηγετεσ ετσι φερονται δεν παιρνουν το μεροσ κανενοσ οχι σαν τον πρωην τησ ηραιασ εβαλεσ παρακαταθηκη για την επομενη φορα.

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα διαφορετική στάση από τον κ. Κούλη. Απλά επιβεβαιώνει την προτίμησή μας στο πρόσωπό του.
    Το ήθος του ανθρώπου φαίνεται στην ήττα του και ο κ. Κούλης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει και ήθος και σοβαρότητα.

  • αναγνωστης του καλημερα αρκαδια
    αναγνωστης του καλημερα αρκαδια Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Διατηρεί τη σοβαρότητα που επέδειξε και στη προεκλογική περίοδο ο κ.Κούλης..κρατά σαφείς αποστάσεις από ακρότητες και εμπάθειες και κυρίως ερμηνεύει σωστά και σέβεται τη θέση που πήρε ο γορτυνιακος λαός τη πρώτη Κυριακή.
    Με στάση θετική λέει τι θα κάνει αυτός..και όχι τι δεν κάνουν οι άλλοι.
    και στην ήττα κερδίζει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...