Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: «Ο πρωτογενής τομέας θα συνδράμει ώστε να βγει η χώρα από την κρίση»

Γιαννακούρας: «Ο πρωτογενής τομέας θα συνδράμει ώστε να βγει η χώρα από την κρίση»
Τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Τρίπολης, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου (3/5/2014) ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας. Τον κ. Γιαννακούρα συνόδευαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γεώργιος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Λαλουδάκης, Αναστάσιος Κατσιαδράμης, Ιωάννης Μπουγιούκος και Ιωάννης Κατσίρης, του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» , με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.
Η ανταπόκριση των πολιτών και των επαγγελματιών της Τρίπολης ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που του έθιξαν οι επαγγελματίες και οι αγρότες, προβλήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, σύμφωνα με το νέο νόμο που πρόκειται σύντομα να ψηφισθεί στη βουλή και έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή σε αυτόν τον κλάδο.
Ο κ.Γιαννακούρας τόνισε πως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πως ο Περιφερειάρχης έχει ήδη στείλει σχετικό υπόμνημα προς τη Βουλή. Μάλιστα σημείωσε πως πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας είναι η δημιουργία υποδομών αγροτικού ενδιαφέροντος, ώστε οι παραγωγοί να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να αυξήσουν την παραγωγή τους. Τέλος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συμπλήρωσε πως ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα συνδράμει αποτελεσματικά, ώστε η χώρα μας να βγει από την κρίση.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας αύριο το πρωί θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις εις ανάμνησιν του προσκυνήματος του Θ.Κολοκοτρώνη στην Παναγία Χρυσοβιτσίου. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί τα άτομα με ειδικές ικανότητες, στην Πλατεία Άρεως. Το απόγευμα θα συμμετέχει στην υποδοχή της Κάρας του Αγίου Ανδρέα.
Το απόγευμα της Τρίτης, 6 Μαΐου, θα επισκεφτεί τη Βυτίνα, τα Λαγκάδια, το Λευκοχώρι, το Σταυροδρόμι, το Καλλιάνι, το Βυζίκι, το Περδικονέρι, το Σπάθαρι και τα Τρόπαια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...