Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεωργία Παναγοπούλου: "Με τον Κώστα Τζιούμη θέλουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο μας"

Γεωργία Παναγοπούλου: "Με τον Κώστα Τζιούμη θέλουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο μας"

Εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη θα είναι η Παιδίατρος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Γεωργία Παναγοπούλου.

Η ίδια σημειώνει: «Η συμμετοχή στα κοινά είναι στάση Δημοκρατικής Συνείδησης και Χρέος Ευθύνης. Πετύχαμε τη συνεργασία και τη σύνθεση. Εχουμε εμπειρία, Θέληση, αγάπη για τον τόπο μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την Τρίπολη του Αύριο.

Δύναμή μας είναι οι Άνθρωποί μας. Με τον Κώστα Τζιούμη θέλουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο μας. Η ψήφος εμπιστοσύνης των Δημοτών μας μάς ενδυναμώνει για να πετύχουμε για την Τρίπολη και τα χωριά μας, όλα εκείνα που Θέλουμε, αγαπάμε και αξίζουμε.»

 KartaBkarta A 1

Βιογραφικό  

Γεωργία Παναγοπούλου-Παιδίατρος-Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Γεννήθηκα στις 13-10-1954 στο Σκορτσινού Φαλαισίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια ως παιδί παραδοσιακής αγροτικής οικογένειας, όπως και πολλά παιδιά της επαρχίας μας, διέμεινα στην Τρίπολη και αποφοίτησα από το Γυμνάσιο το 1972. Την ίδια χρονιά πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πήρα πτυχίο το 1978.

Υπηρέτησα ως Αγροτική Ιατρός στη Βλαχοκερασιά, άρχισα ειδικότητα στο Παναρκαδικό, εργάσθηκα ως Ιατρός στη ΔΕΗ, ειδικευόμενη στο ‘Παίδων Αγ. Σοφία’, ιδιώτης Παιδίατρος στη Μεγαλόπολη, Παιδίατρος-Δ/ντρια ΕΣΥ στο Παναρκαδικό(15 χρόνια) και τέλος  Διευθύντρια Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη  υπήρξε η θητεία μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου είχα εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρώτη σε αριθμό ψήφων και το 1994 και το 1998 στις  παρατάξεις των Δημ. Δαββέτα και Παντ. Τσιλιβή.                                Διεκδίκησα να εκπροσωπήσω την Αρκαδία στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ, καταγράφοντας τιμητικές επιδόσεις στην αγάπη κι εμπιστοσύνη των Αρκάδων.

Το 2014 ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Κώστα Τζιούμη και συμμετέχω στην  παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι σήμερα υπηρετώ από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετά  την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη.

Στην τετραετία που πέρασε πετύχαμε πολλά. Πετύχαμε τη συνεργασία και τη σύνθεση. Με συντονισμένες ενέργειες λύσαμε εκκρεμότητες πολλών ετών και πετύχαμε χρηματοδοτήσεις σημαντικών έργων στο δήμο μας.                                           Υπηρετούμε την Αυτοδιοίκηση δίνοντας προτεραιότητα στην υπηρεσία του πολίτη. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, παράγουμε έργο και ομορφαίνουμε την πόλη και τα χωριά μας. Δίνουμε έμφαση στη διαφάνεια, στην καθαριότητα, στη βελτίωση της καθημερινότητας, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.                Εργαζόμαστε ν’ αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Τρίπολης και της ευρύτερης περιφέρειάς μας, τη θέση της στην Ιστορία, στο Περιβάλλον, στον Πολιτισμό, στη Ζωή μας. Δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Θέλουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα απέναντι στα προβλήματα.

Σήμερα, ζητώ και πάλι την ψήφο στην παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’  με το Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη. Επιζητούμε την ψήφο  εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας για να εργασθούμε μαζί για την πόλη και τα χωριά μας, να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τον Τόπο μας και τον Κόσμο μας.

6 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιο έργο;;; Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που πληρώσαμε 1.300 ευρώ τον DJ για να βγάλει φωτογραφίες ο Τζιούμης με τον Χασάπη; Το κολυμβητήριο; Την πλατεία Άγιο Βασίλη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    12:28 Τι λες βρε ψευτάκο που πας να δημιουργήσεις και εντυπώσεις τρολάκι του Σμυρνιώυη; Ποιός έχει γυρίσει την πλάτη σε ποιόν; Έχετε χάσει από τώρα και δεν το ξέρετε. Ή μάλλον το χειρότερο δεν το βλέπετε γιατί δεν θέλετε να το δείτε. Η τρίτη θα τσούξει ακόμα περισσότερο. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Βαζελίνη Ενωμένοι Μπροστά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεωργία είναι σίγουρο ότι θα καταστρέψετε τα πάντα. Λιθάρι δεν θα μείνει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαφημιστική καμπάνια του Δημάρχου " Αποτελώ την μεγάλη εγγύηση" Αυτό είναι σίγουρο, εάν εκλεγείς που δεν θα εκλεγείς δεν θα αφήσεις τίποτα όρθιο. Θα γίνουν όλα γκρέμια, με συνεργάτες Λαγό και αηδόνι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πάτε στα τάρταρα. Ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη. Για δήθεν έργα μιλούσατε και τελικά κάτι αμμοχάλικα ρίχνατε. Κανένα έργο υποδομής. ΟΙ πλατείες μείνανε μισές. κλειστό κολυμβητήριο, ανύπαρκτες παιδικές χαρές, έκλεισε το νηπιαγωγείο λεβιδίου, δρόμοι παντού σκαμμένοι, κυκλοφοριακό χάος καταστρέψατε τους επαγγελματίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και τόσα άλλα. Δρόμο και στα σπίτια σας. Ψεύτες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε καν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...