Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεωργία Παναγοπούλου: "Ο Δήμαρχος βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τρέχει και έχει φέρει χρηματοδοτήσεις για έργα και δράσεις στην πόλη και στα χωριά"

Γεωργία Παναγοπούλου: "Ο Δήμαρχος βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τρέχει και έχει φέρει χρηματοδοτήσεις για έργα και δράσεις στην πόλη και στα χωριά"

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και υποψήφια με τον συνδυασμό «Τρίπολη Άυριο» (του Κώστα Τζιούμη), κυρία Γεωργία Παναγοπούλου, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

1

Αρχικά, είπε ότι «ήταν τιμή για μένα η πρόταση του ΄Κώστα Τζιούμη για τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Την εκλογή την χρωστά σε εκείνους που με ψηφίσουν και πρώτα στον Κώστα Τζιούμη.

Για μένα ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Αν και ήμασταν μειοψηφία στο συμβούλιο, σε ποσοστό 80-90% ήταν ομόφωνες αποφάσεις.»

Για την κριτική της αντιπολίτευσης, είπε … «πότε ήταν πιο καθαρή η Τρίπολη; Ποτέ. Τους άρεσε η πλατεία πριν με τα σταθμευμένα οχήματα και τους πονάει η καθυστέρηση λίγων μηνών, όταν τα δημόσια έργα έπαιρναν 10-14 παρατάσεις. Η πλατεία γίνεται στολίδι και θα κάνει την πόλη περήφανη; Δεν τους αρέσουν τα πεζοδρόμια, οι μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις; Για το κολυμβητήριο, είχε πρόβλημα στατικότητας. Φτιάχνουμε ένα ασφαλές κολυμβητήριο. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι νεότερο».

Στη συνέχεια, είπε ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τρέχει και έχει φέρει χρηματοδοτήσεις για έργα και δράσεις στην πόλη.

Ακολούθως, είπε ότι υπάρχει ανάγκη για πινακίδες κατεύθυνσης εντός της πόλης.

«Ο Κώστας Τζιούμης έχει φέρει 8.000.000 ευρώ για τους αγροτικούς δρόμους στα χωριά μας» σημείωσε και προσέθεσε «η νέα γενιά πρέπει να διεκδικεί, να συμμετέχει ενεργά».

Τέλος, είπε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο ανάμεσα στον Κώστα Τζιούμη και τον Γιάννη Σμυρνιώτη. Είναι ψηφοφορία μιας Κυριακής.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...