Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Μπόζος: "H αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή"

Γιάννης Μπόζος: "H αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή"

Σε ανακοίνωσή του, ο Γιάννης Μπόζος, αναφέρει: "Μετά από μία εργώδη προσπάθεια όλων των δικαστικών υπαλλήλων, που ενεπλάκησαν στα σχετικά συνεργεία του Πρωτοδικείου Τρίπολης, εκδόθηκαν τα τελικά αποτελέσματα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Τρίπολης. Θα ήθελα, αρχικά, να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα μας ως μία ενωμένη και δυνατή ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξής μου και φίλο μου Γιάννη Σμυρνιώτη για την αμέριστη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Πάντα οι εκλογικές αναμετρήσεις έχουν νικητές και ηττημένους. Εμείς δουλέψαμε με ήθος, με αξιοπρέπεια και με φιλότιμο, ασχέτως εάν το τελικό αποτέλεσμα δε μας δικαίωσε.

Άλλωστε "η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή". Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για την πόλη, που τόσο αγαπάμε και που φιλοδοξούμε να τη δούμε να προκόβει αλλά και για ολόκληρο το Δήμο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στη σύζυγό μου Μαρία Καπόγιαννη και στα δύο παιδιά μου, τον Ηλία και την Ευαγγελία για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους και φυσικά σε όλους τους φίλους μου, που για μία ακόμη φορά με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν σας θέλει ο λαός, τον ηττημένο σου...και μπρος!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...