Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μιχάλης Σαββάκης: "Εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή θητεία με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ!"

Μιχάλης Σαββάκης: "Εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή θητεία με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ!"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στην πρώτη μου συμμετοχή στο «στίβο» των αυτοδιοικητικών εκλογών, μαζί με τους καθόλα άξιους συνυποψηφίους μου, δώσαμε έναν πολιτισμένο και αξιοπρεπή αγώνα. Κατά πρώτο λόγο για την προβολή και εκλαΐκευση του προγράμματος της παράταξής μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Κατά δεύτερο λόγο – όπως είναι φυσικό- για την εκλογή μας στο αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

Οι συμπολίτες μας, μπροστά στην κάλπη, με την ορθή κρίση τους, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους και διατράνωσαν την ακλόνητη πίστη τους στον καταξιωμένο Δήμαρχό μας Κώστα Τζιούμη. Του έδωσαν για μία ακόμη φορά ισχυρή εντολή να συνεχίσει το ήδη πετυχημένο έργο του για την Τρίπολη του μέλλοντος μας.

Όσον αφορά τη δική μου παρουσία, με το αξιόλογο αποτέλεσμα, δεν οφείλεται σε καμία ορατή ή αόρατη δύναμη, αλλά αποκλειστικά και μόνο σε σας Φίλες και Φίλοι. Σε σας που με περιβάλατε με την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας. Για το λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ειλικρινά. Δίνω την υπόσχεση πως θα είμαι πάντα παρών, με όποιες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτω, να προσφέρω τα μέγιστα δυνατά για το καλό της ιστορικής πόλης μας και των πανέμορφων χωριών μας.

Τέλος, εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή θητεία με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ!!! Η ενότητα δεν είναι όραμα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

   

Ειλικρινά υμέτερος

Μιχάλης Σαββάκης

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει, Μιχάλη. Σου αξίζουν πολλά μπράβο. Κανένας καλός δεν χάνεται. Να το ξέρεις αυτό. Εκείνο το τελευταίο το "ειλικρινά υμέτερος" πάντως, πιο πολύ για Σάββας μου κάνει. Σαν να τον βλέπω μπροστά μου να το λέει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...