Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΔ | Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Σπυράκη με απόφαση Μητσοτάκη

ΝΔ | Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Σπυράκη με απόφαση Μητσοτάκη
Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί, τόν έχεις ικανό να πάρει μία απόφαση μόνος;; Τό Μαξίμου είναι γεμάτο συμβουλατορες, αυτοί κάνουν.... παιχνίδι. Πληρώνουμε μπολικους αργοσχολους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια απόφαση Μητσοτάκη ρε παιδιά; Δουλευόμαστε τώρα; Ο Μητσοτάκης κοιμάται όρθιος. Εδώ ήταν στις Βρυξέλλες όταν το έμαθε και είπε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να συζητήσει το τι έγινε, αντί να επικοινωνήσει με την ίδια που επίσης είναι στις Βρυξέλλες. Πρώτα η ίδια ζήτησε να ανασταλεί η κομματική της ιδιότητα και απλά ο Κρυφα-Κούλης της έκανε το χατιράκι. Εν τω μεταξύ μόνο και μόνο που προθυμοποιήθηκε η ίδια να συμφωνήσει τόσο με την έρευνα για την πάρτη της όσο και με την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, βρωμάει από μακριά ότι έχει χ€$μ€νη τη φωλιά της

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...